Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Sääsuojassa pakkanen ja lumisade eivät kiusaa rakentajaa

Sini Ovaskainen
Urjalan yhtenäiskoulun rakennustyömaan vastaava työnjohtaja Jukka Vuorjoki toteaa, että onneksi elementtirunko saatiin valmiiksi viime vuoden puolella. Viime viikon pakkasilla elementtityöt olisivat pysähtyneet tykkänään.

Hupun alla rakennetaan jo yläkoulun ja lukion siipeen vesikaton puurakenteita.

Sini Ovaskainen
Urjalan yhtenäiskoulun rakennustyömaan vastaava työnjohtaja Jukka Vuorjoki toteaa, että onneksi elementtirunko saatiin valmiiksi viime vuoden puolella. Viime viikon pakkasilla elementtityöt olisivat pysähtyneet tykkänään.

– Sähkötyökalut eivät enää toimi, kun pakkasta on yli 20 astetta.

Seuraava rakennustyömaan harmistus on viime päivinä satanut lumi. Onneksi osa rakennuksen rungosta on jo saatu sääsuojan alle, ja hupun rakentaminen jatkuu seuraavien viikkojen aikana koulun toiseen luokkasiipeen.

Sääsuojan alla tehdään koulun katto. Parhaillaan hupun alla olevan siiven katto valmistuu arviolta kuukauden sisällä. Katon rakentamisen ohella hupun alla ryhdytään eristämään seiniä. Samalla sisätiloissa jatkuvat väliseinien muuraukset sekä sähkö- ja putkiasennustyöt.

Lue lisää 14.1.2016 lehdestä. Digilehdessä myös video työmaalta!