Urjalan Ylläpito

Digitunnusten käyttö

Uuden Urjalan Sanomat -tunnuksen voit luoda täällä. Tunnuksen luomista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, joka jatkossa toimii myös käyttäjätunnuksenasi. Lisäksi luot itse itsellesi salasanan. Ohessa ohjeet vaihe vaiheelta.

Tunnuksen luominen verkkosivuille:

1. Mene osoitteeseen www.urjalansanomat.fi.

2. Klikkaa sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvää ”Luo tunnus” -painiketta tai mene suoraan oikealle sivulle osoitteella www.urjalansanomat.fi/luotunnus.

Aloita tunnuksen luominen klikkaamalla LUO TUNNUS -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Vierestä löytyy myös KIRJAUDU-painike, jota painamalla pääset kirjautumaan sisään.

3. Täytä pyydetyt yhteystiedot (sähköpostiosoite, nimi, puhelin, osoite, syntymävuosi) lomakkeeseen.

Täytä tietosi ja paina LUO TUNNUS -painiketta. Muista ruksia OLEN TILAAJA -tieto, mikäli sinulla on voimassaoleva tilaus, jotta osaamme yhdistää tilauksesi uuteen tunnukseesi.

4. Valitse salasanasi. Salasana voi olla mikä tahansa sana, jonka vain muistat helposti – salasana voi siis olla myös sama, jota käytit vanhalla sivustolla.

5. Muista laittaa rasti ruutuun ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”, niin asiakaspalvelumme osaa yhdistää tilauksesi uuteen tunnukseesi!

6. Lopuksi hyväksythän käyttöehdot. Käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseemme pääsee tutustumaan verkkosivuillamme.

Tunnuksen käyttöönotto:

1. Kun olet luonut tunnuksen, järjestelmä lähettää sinulle aktivointiviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos viestiä ei näy, muistathan kurkistaa roskapostikansioosi – viesti on saattanut eksyä myös sinne!

2. Avaa meiltä saamasi sähköposti ja aktivoi tilisi klikkaamalla postista löytyvää aktivointilinkkiä. Huomaathan, että tunnuksen aktivointiviesti on voimassa kaksi päivää.

Muista aktivoida tilisi! Sähköpostistasi löytyy aktivointiviesti, vahvista tunnus painamalla viestin mukana tullutta linkkiä. Linkki on voimassa kaksi päivää. Huomaathan, että viesti on voinut eksyä myös roskapostikansioon, joten tarkkailethan postiasi!

3. Tunnuksesi on nyt valmis käytettäväksi!

 

Kuinka kirjaudut sisään, muutat omia tietojasi tai tarkistat, millaisia tietoja olet ilmoittanut?

1. Kirjaudu sisään sivuston oikean yläkulman kohdasta ”Kirjaudu”.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta löytyvää nimeäsi – nimesi vie sinut Omat tiedot -sivustolle.

3. Klikkaa ”Omat tiedot” -painiketta, sivulla voit muuttaa tietojasi ja vaihtaa salasanasi.

 

Onko tunnuksen luomisessa ongelmia? Autamme sinua mielellämme!

Asiakaspalvelumme on avoinna to-pe klo 9-15. Palvelemme jokaisena arkipäivänä kello 9-16 sähköpostitse, puhelimitse ja verkkopalvelussa.Puhelimitse tavoitat meidät numerostamme 040 181 3020 (vaihde).