Marjo Alste

Sisältömarkkinointi

Näy printissä ja verkossa sisältömarkkinointijutulla!

Urjalan Sanomat palvelee ilmoittaja-asiakkaitaan nyt entistä laajemmilla markkinointimahdollisuuksilla. Sisältömarkkinointijuttujen hyvin tuotetuilla, ammattitoimittajan kirjoittamilla sisällöillä yritys tavoittaa kriittisetkin asiakkaat. Sisältömarkkinointijuttu voi tarjota lukijalleen hyödyllistä tietoa tai vaikkapa koskettavan tarinan yrityksen taustalta. Kun asiakas hyötyy, hyötyy yrityskin.

Sisältömarkkinointijutut erottuvat toimituksellisesta aineistosta lehdessä ”Kaupallinen yhteistyö” -merkinnällä ja graafisilla elementeillä. Verkossa juttu näkyy aluksi Urjalan Sanomien etusivulla ja sen jälkeen tällä välilehdellä. Juttuja ei poisteta verkosta, ja ne ovat kaikkien vapaasti luettavissa ja linkitettävissä.

Urjalan Sanomat on luotettava tietolähde, ja tarjoaa kaikille ilmoittajilleen valmiin lukijakunnan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Urjalan Sanomien asiakasvastaava Maarit Rimpiseen puhelimella 040 181 3022 tai sähköpostilla ilmoitukset@urjalansanomat.fi tai ammattitoimittaja Leena Nyystiin 040 859 3293 tai info@urjalansanomat.fi

Sisältömarkkinointi luodaan yhteistyössä asiakkaan ja Urjalan Sanomien ammattilaisten kanssa. Ammattitoimittaja Leena Nyysti ja asiakasvastaava Maarit Rimpinen vastaavat mielellään SiMa-juttuja koskeviin kysymyksiin.

 

Haluatko tietää miten juttu tehdään käytännössä? Lue lisää tästä linkistä.