Urjalan Ylläpito

Sisältömarkkinointi

Näy printissä ja verkossa sisältömarkkinointijutulla!

Urjalan Sanomat palvelee ilmoittaja-asiakkaitaan nyt entistä laajemmilla markkinointimahdollisuuksilla. Sisältömarkkinointijuttujen hyvin tuotetuilla, ammattitoimittajan kirjoittamilla sisällöillä yritys tavoittaa kriittisetkin asiakkaat. Sisältömarkkinointijuttu voi tarjota lukijalleen hyödyllistä tietoa tai vaikkapa koskettavan tarinan yrityksen taustalta. Kun asiakas hyötyy, hyötyy yrityskin.

Sisältömarkkinointijutut erottuvat toimituksellisesta aineistosta lehdessä ”Kaupallinen yhteistyö” -merkinnällä ja graafisilla elementeillä. Verkossa juttu näkyy aluksi Urjalan Sanomien etusivulla ja sen jälkeen tällä välilehdellä. Juttuja ei poisteta verkosta, ja ne ovat kaikkien vapaasti luettavissa ja linkitettävissä.

Urjalan Sanomat on luotettava tietolähde, ja tarjoaa kaikille ilmoittajilleen valmiin lukijakunnan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Urjalan Sanomien asiakasvastaava Maarit Rimpiseen puhelimella 040 181 3022 tai sähköpostilla ilmoitukset@urjalansanomat.fi tai Jari-Pekka Heimolinnaan 040 181 3023.

Sisältömarkkinointi luodaan yhteistyössä asiakkaan ja Urjalan Sanomien ammattilaisten kanssa. Ammattitoimittaja Leena Nyysti ja asiakasvastaava Maarit Rimpinen vastaavat mielellään SiMa-juttuja koskeviin kysymyksiin.

Sisältömarkkinoinnin vaikuttavuus syntyy yhteistyössä

SiMa-jutun ideointi alkaa yrityksen tavoitteiden asettamisesta. Haluatko enemmän asiakkaita? Onko sinulla tuotteita, joista asiakkaat eivät ole tietoisia? Haluatko kirkastaa yrityskuvaasi? Me autamme sinua pohdinnoissasi ja pääsemään tavoitteeseesi.

Ammattikirjoittajamme haastattelee ja valokuvaa juttuun valittuja henkilöitä sovitusti. Saatte mahdollisuuden SiMa-jutun lukemiseen ja korjaamiseen, jonka jälkeen juttu onkin valmis julkaistavaksi välineissämme sovitun ajankohdan mukaisesti.

Urjalan Sanomien SiMa-juttuja tekevät ammattilaiset, joilla on kokemusta ja näkemystä niin kirjoittamisesta kuin myös markkinoinnista. SiMa-jutut eivät ole journalistisia julkaisuja ja ne tehdään Urjalan Sanomien toimituksen ulkopuolisten ammattilaisten toimesta.

Katso sisältömarkkinoinnin hinnasto tästä.

Lue Urjalan Sanomien julkaisemat sisältömarkkinointijutut.