Urjalan Ylläpito

Tilausehdot

Tilaukset

Urjalan Sanomat tuo joka torstai kotiisi tuhdin lukupaketin paikallisia uutisia, kuulumisia sekä ilmoituksia. Kestotilaajana saat lehden kotiisi kannettuna hintaan vain 1,77 euroa/viikko!
Kaikkiin paperilehtitilauksiin kuuluu digiversio US Digin käyttöoikeus. Pelkän digilehden saat vielä edullisemmin, ja digilehti ilmestyy aina jo edellisenä iltana, joten digistä luet jutut aina ensimmäisenä.

Tilaa oma Urjalan Sanomasi heti tilauslomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla! Soita tilaus 040 181 3020 tai tilaa sähköpostitse tilaukset@urjalansanomat.fi.  Samalla tavoin voit ilmoittaa myös tilausta koskevat muutokset, muista kertoa meille jos muutat, jotta osaamme lähettää lehden heti uuteen osoitteeseesi.

HUOM! Tilauksesi voit aina maksaa kahdessa erässä ilman ylimääräisiä kuluja, valitse maksuerien määrä tilausta tehdessäsi.

Tilaushinnat 2023:
12 kk täystilaus 92 €
12 kk määräaikainen 98 €
3 kk määräaikainen 39 €

10 kk määräaikainen opiskelijatilaus 44 €
10 kk määräaikainen US Digi opiskelijatilaus 31 €

12 kk laskutusjaksolla, digilehti kestotilaus 72 €
6 kk laskutusjaksolla, digilehti kestotilaus 37 €.

Digilehden tilaus jatkuu ensimmäisen laskutusjakson jälkeen 12 kk laskutusjaksolla voimassa olevalla hinnalla.

Tutustumistarjous  2 viikkoa digilehti 3,90 €.

 

Tilausehdot

Urjalan Sanomat Oy:n (Y-tunnus: 0157283-6) julkaisema Urjalan Sanomat koostuu Urjalan Sanomista sekä vaihtelevista liitteistä. Urjalan Sanomat Oy julkaisee myös Urjalan Sanomien näköislehteä sekä urjalansanomat.fi -nettisivustolle tuotettuja artikkeleita ja muuta sisältöä.

 

Tilausmuodot

KESTOTILAUS sisältää Urjalan Sanomien paperilehden, uutissovelluksen, urjalansanomat.fi:n uutisvirran, näköislehden ja kaikki muut digitaaliset sisällöt. Lisäksi kestotilaus sisältää tilaajan sähköpostiin lähetettävän uutiskirjeen.

DIGITILAUS sisältää Urjalan Sanomien uutissovelluksen, urjalansanomat.fi:n uutisvirran, näköislehden ja kaikki muut digitaaliset sisällöt. Lisäksi digitilaus sisältää tilaajan sähköpostiin lähetettävän uutiskirjeen.

PAPERITILAUS sisältää Urjalan Sanomien paperilehden.

Kestotilaukset, digitilaukset ja paperitilaukset voivat olla jatkuvia tai määräaikaisia.

Jatkuva tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista. Jatkuva tilaus jatkuu niin kauan, kunnes tilaaja peruuttaa tilauksensa. Jatkuva tilaus laskutetaan aina uuden tilausjakson alussa voimassa olevan hinnaston mukaan. Tilaaja voi muuttaa laskutusjakson pituutta tai lopettaa tilauksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun vähintään 2 viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Mikäli jatkuva tilaus halutaan lopettaa muulloin kuin laskutusjakson päättyessä, laskutetaan saadut lehdet määräaikaishinnaston mukaan. Jatkuviin tilauksiin liittyvissä tarjouskampanjoissa vain tilauksen ensimmäinen jakso on tarjoushintainen ja seuraavat jaksot laskutetaan voimassa olevan hinnaston mukaan, ellei kampanjan ehdoissa toisin mainita.

Määräaikainen tilaus on voimassa sovitun määräajan. Määräaikaistilaus laskutetaan tilauksen alussa. Tilaaja voi milloin tahansa pidentää määräaikaisen tilauksen pituutta tai siirtyä jatkuvan tilauksen tilaajaksi ilmoittamalla siitä Urjalan Sanomien asiakaspalveluun. Jos määräaikainen tilaus halutaan lopettaa ennen sovitun määräajan päättymistä, tilaaja on velvollinen maksamaan saamansa lehdet.

Lehtitilaus on aina talouskohtainen.

Lahjatilauksen maksaja maksaa lehden kesto-, paperi- tai digitilausta lehden saajalle. Tällöin paperilehti toimitetaan ja digilukuoikeus myönnetään vain tilauksen saajalle, eikä maksajalle.

Suoritettuja tilausmaksuja ei palauteta toimittamatta jäävistä lehdistä muutoin kuin painavasta syystä (muutto levikkialueelta, terveydelliset syyt).

Urjalan Sanomilla on oikeus kieltäytyä tekemästä tilausta koskevaa sopimusta perustellusta syystä, kuten tilaajan maksuhäiriöiden vuoksi.

 

Tilausten alkamisaika

Tilaus alkaa asiakkaan valitsemana päivänä huomioiden seuraavat määräajat.
Paperilehti: Tilauksen tulee olla perillä tilaajapalvelussa kolme arkipäivää ennen lehden ilmestymistä klo 10.00.
Digitaaliset sisällöt: Tilaus voi alkaa tilaamispäivänä, mikäli tilaus tehdään itsepalvelussa osoitteessa urjalansanomat.fi. Itsepalvelussa tilauksen tehnyt saa rekisteröitymisessä tarvittavat tunnukset heti sähköpostiinsa. Tilaajapalveluun tulevat tilaukset käsitellään jokaisena arkipäivänä ja tilaukset astuvat voimaan saapumisjärjestyksessä. Rekisteröitymiseen tarvittavat tunnukset toimitetaan sähköpostilla, kun tilaus on käsitelty.

 

Maksutavat ja tilaajan maksuvelvollisuus

Urjalan Sanomien tilauksen tilauslaskut voi vastaanottaa kotiin lähetettävänä paperilaskuna tai verkkopankkiin lähetettävänä e-laskuna. Verkossa tehty määräaikainen digitilaus on lisäksi mahdollista maksaa verkossa seuraavien pankkien kautta: OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, Oma SP, S-Pankki, Ålandsbanken, Danske Bank. Jos laskutustapaa vaihdetaan, uusi laskutustapa tulee voimaan seuraavasta laskutuksesta.

Urjalan Sanomien tilauksen tilauslaskut tulee maksaa valitun laskutusjakson mukaisesti eräpäivään mennessä. Urjalan Sanomilla on oikeus keskeyttää tai irtisanoa tilaus päättymään välittömästi, mikäli tilausta ei ole maksettu sopimuksen mukaisesti.

Viivästyneestä maksusta Urjalan Sanomilla on oikeus periä korkolain mukaista viivästyskorkoa sekä maksukehotuksesta kohtuullinen huomautusmaksu. Mikäli erääntynyttä maksua ei ole suoritettu maksukehotuksesta huolimatta, Urjalan Sanomat voi siirtää saatavan perintätoimiston perittäväksi ja/tai päättää tilauksen välittömin vaikutuksin.

Katsomme tilaajan suorittamat vähäiset liikamaksut etumaksuksi seuraavaa tilausjaksoa varten, ellei tilaaja ole lehteen yhteydessä liikamaksun peruuttamiseksi.

 

Jakelukeskeytykset ja osoitteenmuutokset

Tilaaja voi tilapäisesti keskeyttää Urjalan Sanomien paperilehden tilauksen jakelun tai muuttaa tilauksen toimitusosoitetta ilmoittamalla asiasta tilaajapalveluun tai tehdä ilmoituksen itsepalveluna netissä osoitteessa urjalansanomat.fi. Muutokset astuvat voimaan kohdan 2. mukaisesti. Tilapäisen jakelunkeskeytyksen ja osoitteenmuutoksen minimiaika on 7 päivää. Tilapäinen jakelunkeskeytys hyvitetään Urjalan Sanomien tilaajalle tilausaikana siten, että kuluva tilausjakso siirtyy eteenpäin hyvitetyn ajan verran. Urjalan Sanomien digitilausta ei voi keskeyttää tilapäisesti.

 

Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

Lehden hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinnasto on nähtävissä osoitteessa urjalansanomat.fi. Kustantaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja tilausehtojen muutoksiin tarvittaessa. Mahdolliset hinnanmuutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat kaikkia tilauksia. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Lehden tilaushinnat sisältävät arvonlisäveroa 10 %.

 

Vastuu Urjalan Sanomien toimittamisesta ja paperilehden painojäljestä

Urjalan Sanomat jaetaan lehden lähilevikkialueella tilaajalle ilmestymispäivänä Postin paikkakuntakohtaisen varhaisjakeluaikataulun ja jakelutavan mukaisesti. Muille alueille lehti toimitetaan kuljetusten mahdollistamalla nopeudella Postin perusjakelussa. Muualla Suomessa lehti jaetaan pääasiassa ilmestymistä seuraavina 1–2 arkipäivänä.

Säätila tai muut poikkeukset voivat vaikuttaa jakeluaikatauluun. Jakajalla tulee olla esteetön pääsy postilaatikolle tai -luukulle ja nimet sekä osoitenumerot on merkittävä selkeästi.

Mikäli lehti tai lehden liite jää Urjalan Sanomista johtuvasta syystä kokonaan toimittamatta, tilaajan tulee viivytyksettä reklamoida siitä tilaajapalveluun.

Urjalan Sanomien vastuu rajoittuu ensisijaisesti toimittamatta jääneen lehden tai liitteen toimittamiseen normaalijärjestelyin tilaajalle mahdollisimman pikaisesti. Toissijaisesti Urjalan Sanomat pidentää tilausjaksoa kokonaan toimittamatta jääneitä lehtiä vastaavalla määrällä. Urjalan Sanomat ei edellä esitetyn lisäksi korvaa tilaajalle jakeluhäiriöstä tai toimittamatta tai ilmestymättä jäämisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai välittömiä tai välillisiä vahinkoja. Tilaukset toimitetaan force majeure –varauksin (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) ja force majeure –esteen takia toimittamatta jääneistä lehdistä ei suoriteta hyvitystä.

Urjalan Sanomissa voi suurien painosmäärien vuoksi tai muusta syystä esiintyä poikkeamia painojäljessä. Urjalan Sanomat ei vastaa painojäljessä esiintyvistä poikkeamista.

Urjalan Sanomien verkkopalvelun osalta sovelletaan verkkopalvelun käyttöehtoja. 

 

Tilauksen irtisanominen

Tilaaja voi irtisanoa jatkuvan tilauksensa missä vaiheessa tilausta hyvänsä. Urjalan Sanomat palauttaa tilaajalle sen osan tilaushinnasta, joka alkuperäisestä laskutusjakson hinnasta on jäljellä edellyttäen, että palautettava määrä ylittää viisi (5) euroa, ja että tilaaja ilmoittaa Urjalan Sanomille määrän palauttamiseen tarvittavat pankkiyhteystiedot ja/tai korttitiedot. Mahdolliset tilauksen kampanjaedut eivät ole voimassa, mikäli tilaus irtisanotaan kesken laskutusjakson.

Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Tilaaja voi kuitenkin milloin tahansa siirtyä jatkuvan tilauksen tilaajaksi ilmoittamalla siitä Urjalan Sanomien asiakaspalveluun ja irtisanoa tilauksen edellä mainituin tavoin.

 

Etämyynti

Tilaajalla on Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n mukainen oikeus perua etämyynnissä puhelinmyyjän kautta tekemänsä tilaus vapaamuotoisella ilmoituksella 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Mikäli tilaukseen kuuluu kotiin kannettu lehti, lasketaan peruutusoikeuden alkaminen ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Perumiselle ei tarvitse esittää syytä. Ennen perumisilmoitusta saapuneita lehtiä ei tarvitse palauttaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

 

Reklamaatiot

Reklamaatio- ja virhetilanteissa tilaaja voi olla yhteydessä Urjalan Sanomien tilaajapalveluun.

 

Tietosuoja

Urjalan Sanomat käsittelee tilaajiensa henkilötietoja tietosuojaselosteessa sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

Muut ehdot

Digitaalisen lukuoikeuden sisältäviin tilauksiin sovelletaan Urjalan Sanomien verkkopalvelun käyttöehtoja.