Yleinen Urjalan Ylläpito

Rakennus K. Karhu urakoi yhtenäiskoulun

Olli Ristimäki
Kunnanhallitus on valinnut Rakennus K. Karhun uuden yhtenäiskoulun rakennusurakoitsijaksi. Rakennus K. Karhun tarjous rakennusurakasta on 9 522 000 euroa. Eroa toiseksi halvimpaan, Skanska talonrakennuksen tarjoukseen jäi reilut 150 000 euroa ja kalleimpaan, Peab Oy:n tarjoukseen noin 770 000 euroa. Kaikkiaan tarjoukset rakennusurakasta pyydettiin 11 urakoitsijalta, joista viisi jätti tarjouksen.

Putkiurakan toteuttaa Forssan LVI-valmiste Oy, ilmanvaihtourakan Ilmastointi-Mikenti Oy, sähköurakan Tyrvään Sähkötyö Oy ja automaatiourakan Caverion Suomi Oy. Kaikissa urakoissa valittiin halvin tarjous, lukuun ottamatta automaatiourakkaa, jossa valituksi tuli urakoitsijoiden pisteyttämisen jälkeen toiseksi halvin tarjous.

Hyväksyttyjen urakkatarjousten kokonaissummaksi ilman lisäoptioita muodostuu 11 795 800 euroa. Se alittaa urakoille lasketun kustannusarvion noin 700 000 eurolla.

Lue lisää Urjalan Sanomista 13.5