Yleinen Urjalan Ylläpito

Yhtenäiskoulu maksaa 15 miljoonaa

Tulevan yhtenäiskoulun kustannusarvio on laskettu uudelleen lopullisten suunnitelmien valmistuttua. Uuden laskennan tulos on 15,0 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen laskentaan verrattuna on noin 0,6 miljoonaa euroa.

Tulevan yhtenäiskoulun kustannusarvio on laskettu uudelleen lopullisten suunnitelmien valmistuttua. Uuden laskennan tulos on 15,0 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen laskentaan verrattuna on noin 0,6 miljoonaa euroa.

Kustannusarvion kasvu selittyy pääosin sillä, että viimeisessä laskelmassa on lisä- ja muutostyövaraus nostettu 2 prosentista 5 prosenttiin. Lisäksi muun muassa aluetöiden, aitojen, pyöräkatoksien ja opasteiden määrät ovat tarkentuneet. Kustannusarviossa on huomioitu myös turva- ja selektiivilasit, pimennysverhot ja sälekaihtimet sekä lisävaraus auditorion katsomolle.