Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kirkonkylän koulun purkuluvasta valitus

Minna Mäkelä
Urjalan kunnanvaltuutettu Pauli Lella (ps, sit.) on valittanut Kirkonkylän koulun purkuluvasta Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, joka on ottanut jo nopean kannan Lellan vaatimaan purkuluvan täytäntöönpanon kieltämiseen. Hallinto-oikeus ei kiellä päätöksen täytäntöönpanoa, joten uuden yhtenäiskoulun rakennushanke jatkuu aiemmin päätetyn mukaisesti. Hallinto-oikeus kuitenkin jatkaa valituksen käsittelyä.

Nykyisen Kirkonkylän koulun purkamisesta on tehty valitus. Uuden yhtenäiskoulun rakentaminen on silti tarkoitus aloittaa kesällä tehtävillä maansiirtotöillä. Urakkalaskentapaperit ovat valittujen urakoitsijoiden saatavissa huomenna.

Minna Mäkelä
Urjalan kunnanvaltuutettu Pauli Lella (ps, sit.) on valittanut Kirkonkylän koulun purkuluvasta Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen, joka on ottanut jo nopean kannan Lellan vaatimaan purkuluvan täytäntöönpanon kieltämiseen. Hallinto-oikeus ei kiellä päätöksen täytäntöönpanoa, joten uuden yhtenäiskoulun rakennushanke jatkuu aiemmin päätetyn mukaisesti. Hallinto-oikeus kuitenkin jatkaa valituksen käsittelyä.

Urjalan kunnan rakennuslautakunnan myöntämien uuden koulun rakennusluvan ja nykyisen koulun purkuluvan valitusaika hallinto-oikeuteen umpeutui maanantaina. Määräaikaan mennessä ei tullut muita valituksia.

Rakennuslautakunta kokoontuu seuraavan kerran ensi keskiviikkona. Rakennustarkastaja Hannu Kopola kommentoi tilannetta, ettei hän näe aihetta kouluasian käsittelyyn lautakunnassa, koska mitään uutta ei ole asiaan liittyen ilmaantunut.

Lue lisää 12.3.2015 Urjalan Sanomista