Kirjaudu sisään
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Ilmoittajalle
  • Näköislehti
  • Rivi-ilmoitukset
KirjauduLuo tunnus
Paikallinen.
Luotettava.
Uudistunut.
  • Osastot
    • Uutiset
    • Urheilu
    • Kulttuuri
    • Pääkirjoitus
    • Lukijalta
    • Lukijan kuvat
    • Kolumnit
    • Kaupallinen yhteistyö
    • Rivi-ilmoitukset
  • Kevyesti
    • Sää
    • Seuratoiminta
    • Sarjakuva
    • Lounaslista
    • Tulospörssi
  • Näköislehti
    • Urjalan Sanomat
  • Asiakaspalvelu
    • Tilaa lehti
    • Tee digitilaus
    • Digitunnusten käyttö
    • Jakelupalaute
    • Osoitteenmuutos
    • Jakelun keskeytys
    • Tilapäinen osoitteenmuutos
    • Anna palautetta
  • Meistä
    • Tietoa Urjalan Sanomista
    • Tietosuoja
    • Tilausehdot
    • Verkon käyttöehdot
    • Juttuvinkki
    • Työpaikat
    • Yhteystiedot
  • Ilmoittajalle
    • Mediakortti
    • Jätä rivi-ilmoitus
    • Teemanumerot
    • Verkkomainonta
    • Sisältömarkkinointi
    • Myynnin yhteystiedot
  • Osastot
    • Uutiset
    • Urheilu
    • Kulttuuri
    • Pääkirjoitus
    • Lukijalta
    • Lukijan kuvat
    • Kolumnit
    • Kaupallinen yhteistyö
    • Rivi-ilmoitukset
  • Kevyesti
    • Sää
    • Seuratoiminta
    • Sarjakuva
    • Lounaslista
    • Tulospörssi
  • Näköislehti
    • Urjalan Sanomat
  • Asiakaspalvelu
    • Tilaa lehti
    • Tee digitilaus
    • Digitunnusten käyttö
    • Jakelupalaute
    • Osoitteenmuutos
    • Jakelun keskeytys
    • Tilapäinen osoitteenmuutos
    • Anna palautetta
  • Meistä
    • Tietoa Urjalan Sanomista
    • Tietosuoja
    • Tilausehdot
    • Verkon käyttöehdot
    • Juttuvinkki
    • Työpaikat
    • Yhteystiedot
  • Ilmoittajalle
    • Mediakortti
    • Jätä rivi-ilmoitus
    • Teemanumerot
    • Verkkomainonta
    • Sisältömarkkinointi
    • Myynnin yhteystiedot

Avainsana: lähiruoka

kouluruoka, lähiruoka, ruokahävikki kouluruoka, lähiruoka, ruokahävikkikouluruoka_tytotkouluruoka, lähiruoka

Neljä naista keittiössä – 750 suuta ruokittavana, Urjalan lasten suosioon on noussut eräs perinteikäs herkku

Tilaajille
kouluruoka, lähiruoka

Neljä naista keittiössä – 750 suuta ruokittavana, Urjalan lasten suosioon on noussut eräs perinteikäs herkku

Tilaajille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 13.12.2022 07:30 0

Urjalan yhtenäiskoululta löytyy vielä sellainen yhä harvinaisemmaksi käyvä asia kuin koulurakennuksessa toimiva keittiö.

Heli Lehtelä

lähiruoka lähiruokaMetsarannan liha_Jussi Tommila, Elli Marttila_Hannalähiruoka

Metsärannan lihan pääraaka-aineet tulevat läheltä – Riistan määrä kasvaa koko ajan

Tilaajille
lähiruoka

Metsärannan lihan pääraaka-aineet tulevat läheltä – Riistan määrä kasvaa koko ajan

Tilaajille
Kirjoittanut Hanna Itkonen 7.10.2022 19:00 0

Vuonna 1995 Punkalaitumelle perustettu Metsärannan liha on viime vuosina saanut useampia huomionosoituksia tuotteilleen.

Hanna Itkonen

emolehmätuotanto, kosteikko, lähiruoka, luonnonhoito, maatalous emolehmätuotanto, kosteikko, lähiruoka, luonnonhoito, maatalousTasso_tyomaaemolehmätuotanto, kosteikko

Vasikat emon sorkanjäljissä luonnonhoitajiksi, neljäsosa Tuomas Tasson emolehmistä tekee luonnonhoitotyötä tulvaniityillä

emolehmätuotanto, kosteikko

Vasikat emon sorkanjäljissä luonnonhoitajiksi, neljäsosa Tuomas Tasson emolehmistä tekee luonnonhoitotyötä tulvaniityillä

Kirjoittanut Heli Lehtelä 7.10.2022 07:30 0

–Lehmäni ovat oikeastaan pääasiassa luonnonhoitajia, toteaa Välkkilässä 90 emolehmän lihakarjatilaa luotsaava Tuomas Tasso. Tasson lehmät ovat hoitaneet jo useampia vuosia perinnebiotooppia Kokonjärven maisemissa.

Heli Lehtelä

lähiruoka, maatalous, maatalousyrittäjyys, vapaaporsitus lähiruoka, maatalous, maatalousyrittäjyys, vapaaporsitusHeidi_Sivonen_siatlähiruoka, maatalous

Liika on liikaa hyvässäkin, maatalousyrittäjä Heidi Sivonen on uuden edessä työskenneltyään alalla kymmenen vuotta

Tilaajille
lähiruoka, maatalous

Liika on liikaa hyvässäkin, maatalousyrittäjä Heidi Sivonen on uuden edessä työskenneltyään alalla kymmenen vuotta

Tilaajille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 4.10.2022 07:30 0

Tursalainen Heidi Sivonen tunnetaan itsellisenä maatalousyrittäjänä ja hyvin työnsä hoitavana alan puolestapuhujana. – Olen hurjasti tykännyt työstäni aina. Olen kehittänyt itseäni ja tilan olosuhteita.

Heli Lehtelä

jääkiekon MM-kisat, jokikulma, lähiruoka, länningin luomuhereford, paijan pihattopossu, tampinkoski jääkiekon MM-kisat, jokikulma, lähiruoka, länningin luomuhereford, paijan pihattopossu, tampinkoskihenri_saija_valtanenjääkiekon MM-kisat, jokikulma

Lätkän MM-kisakävijöiden ykkösannos kirvoitti Tampparissa hien otsalle, Ravintola Tampinkoski oli alun perin Valtasten eläkeunelma

Tilaajille
jääkiekon MM-kisat, jokikulma

Lätkän MM-kisakävijöiden ykkösannos kirvoitti Tampparissa hien otsalle, Ravintola Tampinkoski oli alun perin Valtasten eläkeunelma

Tilaajille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 3.10.2022 07:30 0

Tampinkoskella, Urjalan ja Kylmäkosken rajalla, savuaa. Saija Valtanen kohentaa nuotiota, jonka alla lepää rosvopaisti.

Heli Lehtelä

grillaus, lähiruoka, pentinkulman päivät, Urjalan yritykset grillaus, lähiruoka, pentinkulman päivät, Urjalan yrityksetSanteri_Vuosaragrillaus, lähiruoka

“Filosofiani mukaan ruoka on pääosassa, ei kokki”, Santeri Vuosara on asunut vuoden päivät Urjalassa ja rakastaa sen rauhaa

Tilaajille
grillaus, lähiruoka

“Filosofiani mukaan ruoka on pääosassa, ei kokki”, Santeri Vuosara on asunut vuoden päivät Urjalassa ja rakastaa sen rauhaa

Tilaajille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 1.6.2022 07:30 0

–On aika lailla vuosi siitä, kun muutimme Urjalaan puolisoni kanssa. Halusimme maaseudun rauhaa, mutta emme kuitenkaan halunneet muuttaa ihan maatilalle, kertoo Chef Santerina tunnettu kokki Santeri Vuosara.

Heli Lehtelä

lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuri lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuriJuustokakkulähiruoka, pääsiäismenu

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, sitruuna jättää jälkiruokana raikkaan pisteen i:n päälle

Kirjautuneille
lähiruoka, pääsiäismenu

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, sitruuna jättää jälkiruokana raikkaan pisteen i:n päälle

Kirjautuneille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 28.3.2021 16:00 0

Omaa pitopalveluyritystä ja Parkerin henkilöstöravintolaa pyörittävä Anna-Stiina Välimäki tunnetaan armoitettuna leipojana. Pääsiäismenun jälkiruoaksikin Anna-Stiina pyöräyttäisi konstailemattomasti raikkaan kakun.

Heli Lehtelä

lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuri lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuriAnu Penttinen ja raaka-aineetlähiruoka, pääsiäismenu

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, pääruoassa päissään oleva peura törmää paikalliseen perunaan

Kirjautuneille
lähiruoka, pääsiäismenu

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, pääruoassa päissään oleva peura törmää paikalliseen perunaan

Kirjautuneille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 27.3.2021 16:00 0

– Ajattelin, että paikallinen peura olisi hyvä vaihtoehto pääsiäispöytäänkin, Nuutajärvellä Kahvila+keittiö Sylviä Mari Korpikaivon kanssa luotsaava Anu Penttinen toteaa ja vetää valurautapadan uunista ulos.

Heli Lehtelä

lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuri lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuriPia Suvisaari-Nurminenlähiruoka, pääsiäismenu

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, iloisen keltaiset munat herättelevät nälkää alkuruokana

Kirjautuneille
lähiruoka, pääsiäismenu

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, iloisen keltaiset munat herättelevät nälkää alkuruokana

Kirjautuneille
Kirjoittanut Heli Lehtelä 26.3.2021 16:00 0

Pääsiäinen lähenee. Vielä on aikaa miettiä, mitä pääsiäispöytään loihtisi ja tehdä ostoksia hyvissä ajoin väljästi ja välttäen ruuhkaa. Urjalan Sanomat haastoi kolme ruokayrittäjää laatimaan yhteistyössä pääsiäismenun lukijoille.

Heli Lehtelä

lähiruoka lähiruokaPorkkanan_viljely_nippulähiruoka

Kohta Urjalaan saadaan tuoretta lähiporkkanaa!

lähiruoka

Kohta Urjalaan saadaan tuoretta lähiporkkanaa!

Kirjoittanut Heli Lehtelä 13.11.2020 13:07 0

Syyskuinen aamu on kirpeän viileä, mutta aurinkoinen Arto Hyytiäisen tehdessä otantaa porkkanakasvustoonsa Menosissa. Maallikon silmiin porkkanat näyttävät muhkeita ja valmiilta korjattaviksi, mutta Hyytiäinen on eri mieltä.

Heli Lehtelä

lähiruoka, maatalous, peuravahingot lähiruoka, maatalous, peuravahingotKohta päästään puremaan uuden sadon lähiporkkanaalähiruoka, maatalous

Kohta päästään puremaan uuden sadon lähiporkkanaa

lähiruoka, maatalous

Kohta päästään puremaan uuden sadon lähiporkkanaa

Kirjoittanut Urjalan Sanomat 2.10.2020 15:53 0

Heli Lehtelä Syyskuinen aamu on kirpeän viileä, mutta aurinkoinen Arto Hyytiäisen tehdessä otantaa porkkanakasvustoonsa Menosissa. Maallikon silmiin porkkanat näyttävät muhkeita ja valmiilta korjattaviksi, mutta Hyytiäinen on eri mieltä.

Urjalan Sanomat

hotelli ilves, lähiruoka, luomu hotelli ilves, lähiruoka, luomuIlveksen ruokasotku sai kuluttajat liikkeellehotelli ilves, lähiruoka

Ilveksen ruokasotku sai kuluttajat liikkeelle

hotelli ilves, lähiruoka

Ilveksen ruokasotku sai kuluttajat liikkeelle

Kirjoittanut Heli Lehtelä 14.11.2018 10:52 0

Ensimmäiset porsaat astuivat Paijan uuden pihattopossulan kynnyksen yli viime toukokuussa. Urjalan Sanomat kertoi viime viikolla, kuinka tamperelaisen Sokos Hotel Ilveksen hoitama illallistarjoilu 1.11.

Heli Lehtelä

Artikkelien selaus

Aiemmat

Viikon kysymys

Loading
  • Uusimmat
  • Luetuimmat
  • Peräkärryn kunto on kuljettajan vastuulla 16:00
  • Poltettu rakennus sytytti maastopalon Heikkiläntiellä 15:23
  • Pirkanmaalla on Suomen maakunnista toiseksi vahvin elinvoima 13:00
  • Seitsemän kiinteistöä yhä rempallaan Urjalassa 10:00
  • Tulvapadoilla hillintää Nuutajärveen valuville vesille 07:00
  • Urjalaan monta maastomitalia 18.5. 16:00
  • UutisOiva: Posti lopettaa varhaisjakelun suurimmassa osassa Pirkanmaata 15.5. 12:09
  • Poltettu rakennus sytytti maastopalon Heikkiläntiellä 15:23
  • Sauna ja luonto mieleen lukion ranskalaisvieraille 15.5. 07:00
  • "Maaseudun elämää" 17.5. 10:00
  • ''Kirkko, äiti'' 18.5. 10:00
  • "Rusinoilla vai ilman?" 15.5. 10:00
Liikenteessä19.5. 16:00

Peräkärryn kunto on kuljettajan vastuulla

Kirjoittanut Urjalan Sanomat 19.5.2025 16:00 0

Talven jäljiltä lumen alta kaivettujen peräkärryjen kunto on tarkastettava ennen liikenteeseen lähtöä, Liikenneturva muistuttaa.

Urjalan Sanomat

maastopalo19.5. 15:23

Poltettu rakennus sytytti maastopalon Heikkiläntiellä

Kirjoittanut Urjalan Sanomat 19.5.2025 15:23 0

Heikkiläntiellä Urjalassa syttyi maastopalo maanantaina iltapäivällä, kun aiemmin poltettu rakennus syttyi uudestaan palamaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtumapaikalle vähän ennen kolmea.

Urjalan Sanomat

elinvoima19.5. 13:00

Pirkanmaalla on Suomen maakunnista toiseksi vahvin elinvoima

Kirjoittanut Urjalan Sanomat 19.5.2025 13:00 0

Pirkanmaalla on yrittäjien mielestä Suomen maakunnista toiseksi vahvin elinvoima. Ykköspaikalla on Pohjanmaa ja kolmanneksi ylsi Päijät-Häme. Suomen Yrittäjien toista kertaa toteuttamaan Elinvoimabarometriin vastasi yli 4 000 yrittäjää.

Urjalan Sanomat

ympäristökatselmus19.5. 10:00

Seitsemän kiinteistöä yhä rempallaan Urjalassa

Kirjoittanut Urjalan Sanomat 19.5.2025 10:00 0

Urjalassa on lukuisia kiinteistöjä, jotka ovat viime vuosina saaneet ympäristökatselmuksen perusteella kehotuksen korjata huomattavia epäkohtia, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Urjalan Sanomat

  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Ilmoittajalle
  • Näköislehti
  • Rivi-ilmoitukset
KirjauduLuo tunnus
Urjalan Sanomat

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE
Urjalantie 26, 31760 Urjala

TOIMISTO AVOINNA to-pe klo 9-15. Palvelemme jokaisena arkipäivänä kello 9-16 sähköpostitse, puhelimitse ja verkkopalvelussa.

PÄÄTOIMITTAJA
Pasi Salo
0400 529 165
pasi.salo@urjalansanomat.fi

OTA YHTEYTTÄ
Vaihde: 040 181 3020

ONGELMIA TILAUKSESSA?
tilaukset@urjalansanomat.fi tai
040 181 3022 kello 9-16.

Muut yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivuilta

Jäikö lehti tulematta?
Tilaa lehti

Urjalan Sanomat on oman alueensa paikallisuuden äänitorvi. Vuodesta 1917 ilmestynyt lehti on puolueeton ja sitoutumaton paikallislehti sekä Sanomalehtien Liiton jäsen.

Paikallisia uutisia julkaistaan verkkopalvelussa viikon jokaisena päivänä. Lisäksi Urjalan Sanomien torstaisin ilmestyvä paperilehti kerää yhteen viikon parhaat uutiset, ilmiöt ja henkilötarinat.

Lehden pääasiallinen levikkialue on Urjala.

Lähetä juttuvinkki

Käytämme verkkopalveluissamme evästeitä, tutustu niihin täällä.

Seuraa meitä somessa!

Urjalan Sanomat

Käytämme evästeitä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla

Keräämme Urjalan Sanomissa eväste- ja laitetunnisteita. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa.

Kun hyväksyt evästeet,

  1. Urjalan Sanomat tallentaa tietoja laitteelle ja käyttää tietoja, kuten laitetunnisteita, edellä mainittuihin tarkoituksiin.
  2. Urjalan Sanomat käyttää tunnisteiden avulla kerättyjä tietoja markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen.
  3. Urjalan Sanomien kumppanit käyttävät kerättyjä tietoja toteuttaakseen yksilöidyt mainokset ja sisällön, mainoksia ja sisältöä koskevat mittaukset, yleisötilastot ja tuotekehityksen.

Tietosuoja-sivulta löydät tietoa henkilötietojen käsittelystä. Osa Urjalan Sanomien tallentamista tunnisteista on välttämättömiä palvelujen ja sisällön tarjoamiseksi.

Voit aina muuttaa asetuksiasi ja peruuttaa suostumuksesi valitsemalla sivustoilla ”evästeasetukset”.

Käytämme evästeitä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla

Keräämme Urjalan Sanomissa eväste- ja laitetunnisteita. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempia palveluja ja kohdennettua mainontaa. Mittaamme myös kävijämääriä ja mainontaa.

Kun hyväksyt evästeet,

  1. Urjalan Sanomat tallentaa tietoja laitteelle ja käyttää tietoja, kuten laitetunnisteita, edellä mainittuihin tarkoituksiin.
  2. Urjalan Sanomat käyttää tunnisteiden avulla kerättyjä tietoja markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen.
  3. Urjalan Sanomien kumppanit käyttävät kerättyjä tietoja toteuttaakseen yksilöidyt mainokset ja sisällön, mainoksia ja sisältöä koskevat mittaukset, yleisötilastot ja tuotekehityksen.

Tietosuoja-sivulta löydät tietoa henkilötietojen käsittelystä. Osa Urjalan Sanomien tallentamista tunnisteista on välttämättömiä palvelujen ja sisällön tarjoamiseksi.

Voit aina muuttaa asetuksiasi ja peruuttaa suostumuksesi valitsemalla sivustoilla ”evästeasetukset”.

Toiminnalliset evästeet

Toiminnalliset evästeet ovat välttämättömiä verkkopalvelun toimimiseksi. Siksi nämä evästeet ovat aina käytössä.

"Muista minut" -eväste

"Muista minut" -evästeen avulla tunnistamme sinut, kun palaat sivustollemme ja muistamme käyttäjätunnuksesi.

Sisältöjen analytiikkaevästeet

Analytiikkaevästeiden avulla saamme arvokasta tietoa sivuston käytöstä. Analytiikka kertoo sivuston kävijämääristä, yksittäisten sisältöjen lukijamääristä ja lukuajoista jne.

Mainosten raportointievästeet

Sivustomme toiminnasta osa rahoitetaan lehden tilausmaksulla ja osa mainostuloilla. Emme välitä henkilötietojasi eteenpäin mainostajille, mutta raportoimme heillem mainosten anonyymeja näkyvyystietoja esimerkiksi siitä, kuinka moni näki mainoksen ja kuinka moni klikkasi mainosta.

  • Osastot
    • Uutiset
    • Urheilu
    • Kulttuuri
    • Pääkirjoitus
    • Lukijalta
    • Lukijan kuvat
    • Kolumnit
    • Kaupallinen yhteistyö
    • Rivi-ilmoitukset
  • Kevyesti
    • Sää
    • Seuratoiminta
    • Sarjakuva
    • Lounaslista
    • Tulospörssi
  • Näköislehti
    • Urjalan Sanomat
  • Asiakaspalvelu
    • Tilaa lehti
    • Tee digitilaus
    • Digitunnusten käyttö
    • Jakelupalaute
    • Osoitteenmuutos
    • Jakelun keskeytys
    • Tilapäinen osoitteenmuutos
    • Anna palautetta
  • Meistä
    • Tietoa Urjalan Sanomista
    • Tietosuoja
    • Tilausehdot
    • Verkon käyttöehdot
    • Juttuvinkki
    • Työpaikat
    • Yhteystiedot
  • Ilmoittajalle
    • Mediakortti
    • Jätä rivi-ilmoitus
    • Teemanumerot
    • Verkkomainonta
    • Sisältömarkkinointi
    • Myynnin yhteystiedot