– Hyvistä raaka-aineista syntyy hyvää ruokaa. Nuutajärvellä Kahvila+Keittiö Sylvissä makutaidetta luova Anu Penttinen käyttää mieluummin tuoreita yrttejä kuin kuivattuja maustesekoituksia. Peuran seuraksi sopii rosmariini.
lähiruoka, pääsiäismenu, ruokakulttuuri Heli Lehtelä

Pääsiäismenu ála Urjalan ruokayrittäjät, pääruoassa päissään oleva peura törmää paikalliseen perunaan

Anu Penttinen ja raaka-aineet– Ajattelin, että paikallinen peura olisi hyvä vaihtoehto pääsiäispöytäänkin, Nuutajärvellä Kahvila+keittiö Sylviä Mari Korpikaivon kanssa luotsaava Anu Penttinen toteaa ja vetää valurautapadan uunista ulos.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.