Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Luontokerhossa Lammiharjulla

Minna Mäkelä
Pienen kävelymatkan päässä Lammiharjulla seurakunnan luontokerholaisia odottaa yllätys. Lammen peittää ohuen ohut jääkerros. Lapset napsivat kylmästä maasta pieniä kiviä ja käpyjä ja heittävät ne jäälle, missä ne liukuvat, mutta jää pysyy ehjänä.

Lammiharjun polut tulevat tutuiksi seurakunnan luontokerhossa.

Minna Mäkelä
Pienen kävelymatkan päässä Lammiharjulla seurakunnan luontokerholaisia odottaa yllätys. Lammen peittää ohuen ohut jääkerros. Lapset napsivat kylmästä maasta pieniä kiviä ja käpyjä ja heittävät ne jäälle, missä ne liukuvat, mutta jää pysyy ehjänä.

Kerhossa käyvät 4–5-vuotiaat lapset. Syksyn toiseksi viimeisellä kokoontumiskerralla mukana ovat Nooa, Aada, Vilho, Olivia, Helmi, Joose ja Niilo.

Syksyn aikana on koluttu ainakin puolet alueen poluista, mutta kevätpuolellekin jää vielä tarkasteltavaa. Edellisellä kerralla ylitettiin peikkosilta. Jokainen pääsi sen yli käsi kädessä Sirkan kanssa.

Ruokatauolla kaivetaan repusta eväät. Ennen syömistä pannaan kädet ristiin ja pyydetään siunausta ruualle.

Lue lisää lasten kerhopäivästä Urjalan Sanomista 29.11.2018 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19 alkaen!