Yleinen Urjalan Ylläpito

Työt loppuvat viideltä ruokapalveluissa

 

Urjalan kunnan vanhuspalveluiden siirtyminen Attendon hoidettavaksi tietää irtisanomista viidelle siivous- ja ruokapalveluyksikössä työskennelleelle ihmiselle. Tämä oli maanantaina päättyneiden yt-neuvotteluiden lopputulos.

Urjalan kunnan vanhuspalveluiden siirtyminen Attendon hoidettavaksi tietää irtisanomista viidelle siivous- ja ruokapalveluyksikössä työskennelleelle ihmiselle. Tämä oli maanantaina päättyneiden yt-neuvotteluiden lopputulos.

Kunta luopuu omasta vanhustenkodista ja siinä olevasta keittiöstä, kun uusi yksityinen hoivakoti valmistuu loppuvuonna 2017. Hoitohenkilökunta siirtyy Attendon palvelukseen vanhoina työntekijöinä, mutta ruokapalveluiden osalta käytiin yt-neuvottelut, joiden piirissä oli vajaat parikymmentä työntekijää.

Viiden henkilön irtisanomiset tapahtuvat vuoden 2017 lopussa. Attendo on luvannut haastatella nyt irtisanottavat kunnan työntekijät mahdollista uudelleen sijoittamista varten.