Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Huhdin koulua uhkaa vuodenvaihteessa käyttökielto

Minna Mäkelä
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on asettanut sisäilmaongelmista kärsivän Huhdin koulun käyttökieltoon vuoden 2016 alusta alkaen. Käyttökieltoa tehostetaan 50 000 euron suuruisella uhkasakolla. Työsuojeluviranomaisen aiemman päätöksen mukaan koulukiinteistön käyttökielto olisi alkanut jo 18. lokakuuta, mutta sitä on nyt siirretty Urjalan kunnan ja sisäilmatyöryhmän aville antamien vastausten perusteella.

Huhdin koulun väistötilat asettuvat koulun ja jäähallin väliin.

Minna Mäkelä
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on asettanut sisäilmaongelmista kärsivän Huhdin koulun käyttökieltoon vuoden 2016 alusta alkaen. Käyttökieltoa tehostetaan 50 000 euron suuruisella uhkasakolla. Työsuojeluviranomaisen aiemman päätöksen mukaan koulukiinteistön käyttökielto olisi alkanut jo 18. lokakuuta, mutta sitä on nyt siirretty Urjalan kunnan ja sisäilmatyöryhmän aville antamien vastausten perusteella.

Urjalan tekninen johtaja Kimmo Virta sanoo, että sisäilmatutkimuksia Huhdin koulussa jatketaan syksyllä.

– Kunta on jo aloittanut suunniteltujen toimenpiteiden toteuttamisen.

Lue lisää 9.7.2015 Urjalan Sanomista