Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Huhdin koulun sisäilmaongelmat pahentuneet

Minna Mäkelä
Urjalan Huhdin koulun, eli yläkoulun ja lukion sisäilmaongelmat ovat pahentuneet. Koulussa teetettiin henkilöstöllä ja oppilailla järjestyksessä kolmas sisäilmaa koskeva kysely, jonka tulokset saatiin kuntaan joulun alla. Kyselyn tulokset osoittavat, että sisäilmaongelmat eivät suinkaan ole vähentyneet, vaikka koulussa on tehty korjaustöitä.

Huhdin koulun rehtori Jarno Hautamäki on informoinut lasten vanhempia koulun tilanteesta Wilman kautta.

Minna Mäkelä
Urjalan Huhdin koulun, eli yläkoulun ja lukion sisäilmaongelmat ovat pahentuneet. Koulussa teetettiin henkilöstöllä ja oppilailla järjestyksessä kolmas sisäilmaa koskeva kysely, jonka tulokset saatiin kuntaan joulun alla. Kyselyn tulokset osoittavat, että sisäilmaongelmat eivät suinkaan ole vähentyneet, vaikka koulussa on tehty korjaustöitä.

Maanantaina asiaan otti kantaa kunnanhallitus. Vielä tällä viikolla Huhdin koululle hankitaan uusia ilmanpuhdistuslaitteita ja koululla selvitetään, miten tilojen käyttö voidaan ratkaista niin, ettei sisäilmaongelmista pahiten kärsivissä tiloissa tarvitse oleskella.

Urjalan tekninen johtaja Jouni Vähäkyttä kertoo sopineensa koulun rakenteita aiemminkin tutkineen Jommi Suonkedon kanssa, että tämä tulee vielä tarkastamaan niiden koulutilojen rakenteet, joissa opetus jatkuu.

Ensi kuussa selviää, kuinka laajasti Huhdin koulussa tarvitaan väistötiloja.

Lue lisää 22.1.2015 lehdestä