varkaudet (muokattu 17.8.2022) Urjalan Ylläpito

Marketin kassalta vietiin pieni summa rahaa

Noin 25-vuotias, tummiin pukeutunut mies varasti K-market Marin kassasta pienen summan rahaa viime torstai-iltana kello 20 jälkeen. Mies oli tullut kassalle ostosten kanssa ja maksaessaan niitä rahalla hän nappasi auki olleesta kassasta rahaa ja lähti ulos Alkon puoleisesta ovesta. Kassahenkilö yritti estää miestä samoin kuin paikalla ollut sivullinen, mutta varas oli nopeampi. Hän poistui kaupasta Urjalantielle ja lähti juoksemaan asemalle päin.

Kauppias Leevi Korpikaivo kertoo, että kaupan valvontakamerat tallensivat miehen liikkeet varsin hyvin. Miehellä oli yllään tumma huppari ja housut sekä kasvoja peittävä lippis. Korpikaivo sanoo, että mies ei kuitenkaan erityisesti yrittänyt peitellä itseään.

Varas ei uhannut kassalla ollutta sanallisesti eikä hänellä ollut myöskään mitään asetta. Korpikaivo kertoo, että miehestä jäi kuva, että tämä oli sekavan oloinen.

Kauppias sanoo, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun heidän kassastaan vietiin rahaa.

– Näpistelijöitä kaupassa on riittävästi, hän kommentoi.

Kaupan henkilökunnalle on terotettu, että tämänkaltaisissa tilanteissa turvallisuus on etusijalla, mutta varkaasta on hyvä tehdä mahdollisuuksien mukaan huomioita, jotka voivat helpottaa varkaan kiinnisaamista.