Kukkakauppa Keijunmekon lasi oli maanantaina säpäleinä.
ilkivalta, varkaudet (muokattu 4.8.2022) Urjalan Ylläpito

Worksin ruokalan pohjakassa anastettiin – tihutöitä Urjalassa

Marjo Alste

Urjalassa tehtiin tihutöitä viikonlopun aikana. Urjala Worksin ruokalan tiloihin murtauduttiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja tiloista anastettiin yrityksen pohjakassa. Vorot olivat tunkeutuneet sisään tuuletusikkunasta noin kahden aikaan yöllä.

– Tuuletusikkunasta on tultu sisään ja menty suoraan toimistoon, josta on anastettu ihan hyvän kokoinen pohjakassa. Melkoinen täsmäisku on ollut kyseessä, sillä tiloissa on oltu sisällä vain noin kolme minuuttia, kommentoi yrittäjä Anna-Stiina Välimäki.

Worksin ruokalan lisäksi myös Kukkakauppa Keijunmekko koki ilkivaltaa: kukkakaupan ulko-oven lasi oli säpäleinä maanantaiaamuna. Kukkakaupan tiloissa ei kuitenkaan oltu käyty sisällä.