poliisiuutiset, varkaudet (muokattu 4.8.2022) Urjalan Ylläpito

Poliisi nappasi varkauksia tehtailleet

Urjalan Sanomat

Poliisi on saanut valmiiksi varkaussarjan esitutkinnan, jossa selvitettiin yhteensä viisi erillistä varkautta ja yksi varkauden yritys. Teot ovat tapahtuneet 19.-22. heinäkuuta.

Poliisi otti 22. heinäkuuta kiinni kaksi rikoksesta epäiltyä henkilöä, joista oli ilmoitettu poliisille edellisenä yönä Urjalassa yksityisasunnon autotalliin tapahtuneeseen varkauteen liittyen. Poliisi pidätti epäillyt tekijät ja pian alkoi selvitä myös muita alueella tapahtuneita varkauksia.

Poliisin tutkintatoimenpiteiden perusteella henkilöitä on syytä epäillä mm. Urjalan urheilukentälle, Urjalan Nesteelle, toiseen yksityisasunnon varastoon ja Lempäälässä sijaitsevaan liikehuoneistoon tehdyistä rikoksista. Osa anastetusta omaisuudesta saatiin palautettua asianomistajille esitutkinnan aikana.

Hyvät valvontakameran tallenteet ja asianomistajien toimittamat tarkat tiedot anastetusta omaisuudesta auttoivat rikosten selvittämisessä, poliisi kiittelee.