Yleinen Urjalan Ylläpito

Johtoja lähti taas Huhdissa

Urjalasta Ratapihantieltä on 28.7.–1.8. välisenä aikana varastettu varastokontista noin 20 metriä avokuparijohtoa, 50 metriä muovipäällysteitä kuparijohtoa, työmaavalaisimia ja kaapelijatkoja. Tavaran määrästä päätellen poliisi arvioi, että varkaat ovat olleet liikkeellä henkilöautoa isommalla kulkupelillä.

Urjalasta Ratapihantieltä on 28.7.–1.8. välisenä aikana varastettu varastokontista noin 20 metriä avokuparijohtoa, 50 metriä muovipäällysteitä kuparijohtoa, työmaavalaisimia ja kaapelijatkoja. Tavaran määrästä päätellen poliisi arvioi, että varkaat ovat olleet liikkeellä henkilöautoa isommalla kulkupelillä.

Samaisella varastolla on vieraillut varkaita aiemminkin tänä kesänä. Havaintoja viimeisimmästä tapauksesta voi ilmoittaa Valkeakosken poliisille numeroon 029 544 5877.