Yleinen Urjalan Ylläpito

Kaksi rehtoriehdokasta tarkempaan syyniin

Urjalan sivistyslautakunta on päättänyt lähettää kaksi yhtenäiskoulun rehtorin virkaa hakenutta henkilöarviointiin. Torstaina pidetyssä kokouksessa lautakunta valitsi jatkokierrokselle filosofiantohtori Merja Heinäahon Kankaanpäästä ja liikuntatieteiden maisteri Petri Tuomiston Porista.

Urjalan sivistyslautakunta on päättänyt lähettää kaksi yhtenäiskoulun rehtorin virkaa hakenutta henkilöarviointiin. Torstaina pidetyssä kokouksessa lautakunta valitsi jatkokierrokselle filosofiantohtori Merja Heinäahon Kankaanpäästä ja liikuntatieteiden maisteri Petri Tuomiston Porista.

Kokouksessa esitettiin myös viranhaun jatkamista, mutta esitys raukesi kannattamattomana.

Viikko sitten perjantaina hakijoista haastateltiin neljä, edellä mainitut mukaan lukien. Yksi haastatelluista ilmoitti tämän viikon maanantaina, ettei ole käytettävissä tehtävään.

Sivistyslautakunta käsittelee viran täyttöä seuraavan kerran 25. helmikuuta, jolloin henkilöarviointien tulokset ovat saatavilla.

Yhtenäiskoulun rehtorin virkaan kuuluvat myös Väinö Linnan lukion rehtorin tehtävät.