Urjalan yhtenäiskoulu, Väinö Linnan lukio, Yhtenäiskoulun rehtori (muokattu 4.8.2022) Urjalan Ylläpito

Jenni Santaranta jatkanee rehtorina

Urjalan yhtenäiskoulun rehtori Marko Nevalainen on toimittanut kuntaan irtisanoutumisilmoituksen Urjalan yhtenäiskoulun rehtorin virasta 1. elokuuta alkaen. Urjalan yhtenäiskoulun rehtorin tehtäviin on sisällytetty velvollisuus hoitaa myös Väinö Linnan lukion rehtorin tehtävät.

Tänä iltana istuva sivistyslautakunta käsittelee rehtoriasiaa.

Virkaa hoiti kevätlukukauden ajan apulaisrehtori Jenni Santaranta, kun Marko Nevalainen oli opintovapaalla. Sivistysjohtaja Juha Salo esittää lautakunnalle, että Santaranta jatkaa virassa määräaikaisena aina heinäkuun 2021 loppuun saakka.

Ratkaisu mahdollistaisi vakituisen rehtorin viran avoimeksi julistamisen ja virkavaalin keväällä 2021.

Jenni Santaranta on antanut suostumuksensa järjestelylle.