Yleinen Urjalan Ylläpito

Rehtoriehdokkaita haastatellaan neljä

Urjalan sivistyslautakunta on päättänyt kutsua neljä yhtenäiskoulun rehtorin viran hakijaa haastatteluun. Haastateltavat ovat Silja Silvennoinen Hämeenlinnasta, Merja Heinäaho Kankaanpäästä, Simo Sinervo Tampereelta ja Petri Tuomisto Porista.

Urjalan sivistyslautakunta on päättänyt kutsua neljä yhtenäiskoulun rehtorin viran hakijaa haastatteluun. Haastateltavat ovat Silja Silvennoinen Hämeenlinnasta, Merja Heinäaho Kankaanpäästä, Simo Sinervo Tampereelta ja Petri Tuomisto Porista.

Hakijoita oli kaikkiaan 15. Joukosta valikoidut hakijat haastatellaan perjantaina.

Haastattelutyöryhmään kuuluvat sivistyslautakunnan edustajina Erja Aaltonen, Ilkka Vuori, Suvi Mäkeläinen, Kari Järvinen ja Tuija Näppinen, kunnanhallituksen edustajana Susanna Karhu sekä kunnan viranhaltijoista rehtorit Minna Valkama ja Jenni Santaranta, lasten ja nuorten psykologi Jenni Kilpinen, sivistystoimenjohtaja Juha Salo ja kunnanjohtaja Hannu Maijala.

Väinö Linnan lukion ja Huhdin koulun oppilaskunnille on annettu mahdollisuus toimittaa kysymyksiä hakijoille esitettäväksi.

Välittömästi haastattelujen jälkeen työryhmä valitsee haastatelluista kaksi hakijaa lähetettäväksi henkilöarviointiin. Valintakokous pidetään arviointien jälkeen.