Yleinen Urjalan Ylläpito

Väistötilojen tarvetta selvitetään

Aluehallintovirastosta on käyty eilen tarkastamassa Huhdin koulukiinteistö, jossa kärsitään sisäilmaongelmista. Tarkastuksen jälkeenkin tilanne on sama kuin sitä ennen. Koulusta on suljettu käytöstä kuusi luokkatilaa rehtorin päätöksellä ja koululla on käytössä kaksi väistötilaa.

Aluehallintovirastosta on käyty eilen tarkastamassa Huhdin koulukiinteistö, jossa kärsitään sisäilmaongelmista. Tarkastuksen jälkeenkin tilanne on sama kuin sitä ennen. Koulusta on suljettu käytöstä kuusi luokkatilaa rehtorin päätöksellä ja koululla on käytössä kaksi väistötilaa.

Väistötilojen tarpeellisuutta punnitaan sen jälkeen, kun työterveyshuolto tekee rakennuksessa vielä riskikartoituksen. Ensi viikolla koululla tutkitaan jälleen myös sen rakenteiden kuntoa.

Uutta tietoa asiasta on luvasssa tällä tietoa maaliskuun puolivälissä.