poliisiuutiset (muokattu 3.8. 14:45) Urjalan Sanomat

Huumeissa ajaneen takaa-ajo päättyi poliisin piikkimattoon Urjalassa

Urjalan Sanomat

Sisä-Suomen poliisin partio pysäytti piikkimatolla lauantaina Uudensalmentien päässä poliisia Forssasta saakka paenneen kuljettajan. Iltapäivällä sattunut välikohtaus oli päätös pitkälle takaa-ajolle, joka alkoi poliisin tunnistettua entuudestaan tutun ajo-oikeudetta ajaneen 57-vuotiaan miehen. Poliisin pysäytysaikeet havaittuaan mies päätti paeta poliisia kohti Urjalaa.

Takaa-ajo äityi vaaralliseksi pakenijan ajamien hurjien ylinopeuksien vuoksi: mies kaahasi Urjalantiellä 170 kilometrin tuntivauhtia, ja taajama-alueenkin läpi ajaessa kuljettajan vauhti kiihtyi 100 kilometriin tunnissa. Uudensalmentiellä, jossa matka lopulta pysähtyi piikkimattoon, oli pakenijan nopeus lähes 140 kilometriä tunnissa.

Forssan poliisin kerrotaan, että miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajalle tehtiin pikatesti huumausaineista, joka antoi positiivisen tuloksen.