ilkivalta, poliisiuutiset (muokattu 3.8. 17:55) Urjalan Sanomat

Vandaaleja liikkeellä Urjalassa – poliisi muistuttaa rikosilmoituksen tärkeydestä

Marjo Alste

Urjalassa on viime viikkojen aikana kuulunut liikkuvan ilkivallantekijöitä useampaan otteeseen. Elokuun loppupuolella ainakin Worksin ruokalaan murtauduttiin ja Kukkakauppa Keijunmekon lasinen ulko-ovi rikottiin säpäleiksi. Lisäksi moni yksityishenkilö on kertonut sosiaalisessa mediassa, että heidän omaisuuttaan on vahingoitettu tai anastettu.

Valkeakosken poliisista vahvistetaan, että poliisille on tehty ilmoitus vandalismista ja ainakin yhden liiketilan sekä yhden kiinteistön lasin rikkomisesta elokuun loppupuolella. Sen sijaan yksittäisiä ilmoituksia ilkivallasta tai varkauksista poliisi ei kerro saaneensa.

– Meille ei ole tullut Urjalasta ilmoituksia paperille saakka. Olisi tärkeää, että jokaisesta pienestäkin ilkivallasta ja vandalismista tehdään poliisille ilmoitus, jotta pysymme tilanteen tasalla, poliisista muistutetaan.