Yleinen Urjalan Ylläpito

Kunnanhallitukset tapaavat maanantaina

Akaan ja Urjalan kunnanhallitukset kokoontuvat maanantaina Urjalaan arvioimaan yhteistoimintasopimuksen toimivuutta. Paikalle tulevat myös perusturvajohtaja Elina Anttila sekä johtava ylilääkäri Juhani Grönlund. Lisäksi paikalle saapuu asianajaja Hanna-Mari Leppänen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimistosta kertomaan laatimastaan selvityksestä. Selvitys on ollut jo esillä marraskuussa Akaan valtuustossa, joka merkitsi sen ainoastaan tiedokseen.

Urjalan kunnanhallituksen melko muhkealla esityslistalla on maanantaina myös kunnan työllisyysohjelman toimenpiteet, seudullinen ilmasto-ohjelma ja nuorten ensi kesän työllistämissuositukset. Urjalan kunnan työllisyysohjelmassa nähdään yhdeksi keinoksi valjastaa Nuorten Narikkaa yritysvierailuille ja työkokeiluihin. Ohjelmassa kiinnitetään huomio myös osatyökykyisiin ja kuntouttavan työtoiminnan laajentamiseen kunnan omassa toiminnassa.

Kunta myöntänee maanantaina myös lyhytaikaisen 50 000 euron luoton Väinö Linnan seura ry:lle. Kyse on Väinö Linnan juhlavuoden hankkeen väliaikaisrahoituksesta. Seura on jo saanut Pirkan Helmeltä puoltavan päätöksen juhlavuoden rahoittamiseen.