painonhallinta, terveys (muokattu 17.8.2022) Urjalan Ylläpito

Suosittuun laihdutusryhmään pääsee yhä mukaan

Heli Mustonen

Millainen olisi ikuisen laihduttajan toiveryhmä? Missä sokerikoukkuun jäänyt tai ainaista pitsaperjantaita viettävä tuntisi olonsa kotoisaksi? Missä voisi surutta kertoa ahmimisongelmastaan ja tajuta, että hei, meitähän on tässä maailmassa muitakin.

Voiko sellaista painonhallintaryhmää ollakaan, jossa eivät menisi joko rahat tai into?

Urjalalainen kosmetologi Heli Töppärä keksi kuin vahingossa painonhallintaryhmän, joka toimii. Joka sunnuntai Hyvämielen Painonhallintaryhmään kurvaa noin 15-16 samanhenkistä ja valaa tsemppiä toisiinsa.

Kokoontuminen Toiminta- ja hyvinvointikeskuksessa maksaa nimellisen summan ja mittaa lähinnä sitoutumista. Jos ei jokin sunnuntai pääse, kenenkään maailma ei kaadu, ei edes oma.
Ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran 18.lokakuuta. Mukana vapaamuotoisessa porukassa on niin naisia kuin muutamia miehiä.

– Tämä ei ole suljettu salaseura. Mukaan voi tulla milloin tahansa. Jatkamme kokoontumisia niin kauan kuin porukkaa käy. Mitään takarajaa ei ole sovittu.
Kolmen ensimmäisen viikon aikana ryhmässä laihdutettiin yhteensä 30 kiloa. Se on 16:lta osallistujalta aikamoinen alkustartti.

Lue laihdutusryhmästä lisää tämän viikon Urjalan Sanomista 14.11.19 tai digistä jo keskiviikkona 13.11. klo 19 alkaen.

Digilehti on postilakon vuoksi tällä viikolla veloituksetta avoinna kaikille. Tilaajana pääset lakon jatkuessa lukemaan lehtesi verkosta rekisteröimällä nyt digitunnuksesi, jotka sisältyvät kaikkiin tilauksiimme. Rekisteröintiä varten tarvitset asiakastunnuksen, jonka löydät laskuistasi. Mikäli tunnusta ei löydy, sitä voi tiedustella asiakaspalvelustamme.