sääennuste (muokattu 31.8.2022) Urjalan Ylläpito

Koulujen päättäjäisiä vietetään pääosin aurinkoisessa säässä

Ilmatieteen laitoksen 30.5. tekemän ennusteen mukaan koulujen päättäjäisiä vietetään lauantaina monin paikoin aurinkoisessa säässä. Pilvisyys on runsaampaa lähinnä Lapissa, jossa saadaan paikoin sadekuuroja. Lauantaina illalla lännestä saapuu sadealue maan etelä- ja keskiosaan.

Lämpötila on ylimmillään lauantaina maan eteläosassa 17–19 astetta, maan keskiosassa 14–16 astetta ja maan pohjoisosassa 8–13 astetta. Sunnuntain vastaisena yönä lämpötila laskee maan etelä- ja keskiosassa 6 ja 10 asteen välille, pohjoisosassa puolestaan nollan ja +5 asteen välille.

Vielä tänään perjantaina sää on tuulinen etenkin maan pohjoisosassa, missä tuulenpuuskat voivat aiheuttaa paikoin vahinkoa. Suomen yli kulkee sadealue itään.