Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Poliisi esittää pariskuntaa vangittavaksi

Urjalan Sanomat
Poliisi esittää entuudestaan tutun, urjalalaisen pariskunnan vangitsemista, jotta uusien rikosten tekeminen voitaisiin ehkäistä. Pariskunta riehui viimeksi maanantaina iltapäivällä kirjastossa. Aluksi kolmekymppinen mies ja parikymppinen nainen häiriköivät muita kirjaston asiakkaita pitämällä kovaa meteliä. Tilanteen kehittyessä mies löi nyrkillä toista asiakasta, kirjastovirkailijaa tönittiin ja kirjahyllyjä kaatui.

Kirjastossa riehunut pariskunta sai maanantaina aikaan monenlaista vahinkoa. Kuva: Terhi Källi

Urjalan Sanomat
Poliisi esittää entuudestaan tutun, urjalalaisen pariskunnan vangitsemista, jotta uusien rikosten tekeminen voitaisiin ehkäistä. Pariskunta riehui viimeksi maanantaina iltapäivällä kirjastossa. Aluksi kolmekymppinen mies ja parikymppinen nainen häiriköivät muita kirjaston asiakkaita pitämällä kovaa meteliä. Tilanteen kehittyessä mies löi nyrkillä toista asiakasta, kirjastovirkailijaa tönittiin ja kirjahyllyjä kaatui.

Pariskunta pakeni paikalta kirjaston takana olevalta työmaalta varastamallaan pakettiautolla. Forssan poliisi otti heidän myöhemmin kiinni Forssasta. Rähiköinnin osalta epäiltyjä rikosnimikkeitä ovat pahoinpitely, pari lievää pahoinpitelyä, vahingonteko ja kulkuneuvon anastaminen.

Kukaan riehumiseen osallisiksi joutuneista ei loukkaantunut vakavasti. Mies ja nainen ovat poliisin hallussa.

Kirjastossa sattuneen välikohtauksen takia sen henkilökunnalle järjestetään perjantaina kriisiapua uhkatilanteen jälkikäsittelyyn. Kunnan johto kävi tilannetta läpi heti tiistaiaamuna.

Kirjasto suljettiin maanantaina tapahtuneen jälkeen ja tällä viikolla se on avoinna lyhennetyin aukioloin.

Lue lisää Urjalan Sanomista 22.11.2018 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19!