Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Paljon onnea vaan, Urjala!

Sini Ovaskainen
Onnittelulaulu 150-vuotiaalle Urjalan kunnalle raikasi Anniina Tapioharjun johdolla lauantaina urheilukentälle kerääntyneiden juhlijoiden suista. Yhteislaulun ohella picnic-väkeä viihdyttivät yhden miehen bändi Tuukka Ahvenus ja duo Talvikki Ahvenus ja Gráinne Bates.

Petri Lehtinen, Tatu Kraft, Katja Lehtinen ja Eija Kraft nostivat lauantaina kunnan picnicillä maljan 150-vuotiaalle Urjalalle.

Sini Ovaskainen
Onnittelulaulu 150-vuotiaalle Urjalan kunnalle raikasi Anniina Tapioharjun johdolla lauantaina urheilukentälle kerääntyneiden juhlijoiden suista. Yhteislaulun ohella picnic-väkeä viihdyttivät yhden miehen bändi Tuukka Ahvenus ja duo Talvikki Ahvenus ja Gráinne Bates.

Vilttinsä tai retkipöytänsä oli urheilukentän nurmelle levittänyt parisenkymmentä picnic-seuruetta. Rekisuon kylää edustivat Tatu ja Eija Kraft sekä Katja ja Petri Lahtinen, joiden rekvisiitta oli kuin suoraan 150 vuoden takaa: itse palvattua kinkkua, vehnäsiä ja olutta puusta, tuohesta ja lasista valmistetuissa astioissa.

– Urjala on hieno kunta, kyllä sitä kannattaa juhlia. Toivomme, että kunta säilyy jatkossakin itsenäisenä ja rahaa riittää olennaisiin palveluihin.

Lue lisää 30.8. lehdestä tai jo huomenna klo 19 digilehdestä!