Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kyläkierroksille kova hinku

Minna Mäkelä
Urjalan kunnan 150-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi järjestämät kyläkierrokset kaikkiin neljään ilmansuuntaan ovat niin suosittuja, että kaksi viimeistäkin kierrosta on varattu jo aikoja sitten täyteen.

Anniina Tapioharju kertoi, että kyläkierrokset varattiin loppuun heti, kun niistä ilmoitettiin. Peruutusten varalta on lista, mutta sillekään ei enää oteta uusia nimiä. Maanantaina hän istui Halkivahan kirkossa kuuntelemassa sen historiasta.

 

Minna Mäkelä
Urjalan kunnan 150-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi järjestämät kyläkierrokset kaikkiin neljään ilmansuuntaan ovat niin suosittuja, että kaksi viimeistäkin kierrosta on varattu jo aikoja sitten täyteen.

Maanantaina kyläkierros pyörähti Hakkilassa, Kampparilla, Halkivahassa ja Kehrolla. Tällä kierroksella kävi selväksi, miten lavealle pitäjä kurkottaa, sillä retkellä koukattiin myös Punkalaitumen ja Vesilahden puolelle.

Kuukauden kestäneen hellejakson jälkeen bussissa odotettiin mustista pilvistä sadetta, mutta sitä ei saatu. Sen sijaan peuroja kolmen ja puolen tunnin aikana laskettiin enemmän kuin olisi ollut tarpeen.

Urjalan Sanomat on mukana kaikilla kyläkierroksilla.

Lue lisää pohjoiseen suuntautuneesta kyläkierroksesta Urjalan Sanomien kesälehdestä 7.6.2018 tai jo keskiviikkona kello 19 digilehdestä!