Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Viikon säätiedote oli liian kyyninen

Iiro-Pekka Airola
Vaikka Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, ja hiljattain kerrottiin tämän vuoden kesäkuunkin olleen poikkeuksellisen kolea, aivan tänään ilmestyneen Urjalan Sanomien paperilehden säätiedotuksen kaltaiseen synkkyyteen ei kannata vaipua.

Vesilätäköiltä ei vältytä Urjalassakaan, mutta lämpötila ylittää sentään 10 asteen rajan.

Iiro-Pekka Airola
Vaikka Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, ja hiljattain kerrottiin tämän vuoden kesäkuunkin olleen poikkeuksellisen kolea, aivan tänään ilmestyneen Urjalan Sanomien paperilehden säätiedotuksen kaltaiseen synkkyyteen ei kannata vaipua.

Lehtemme säätiedotuksen kohtaan oli nimittäin vahingossa lipsahtanut tiedot huhtikuulta.

Lehdessä olleisiin säätietoihin voi siis huolettaa laittaa ykkösen eteen, niin ollaan lähempänä totuutta.

Ajantasaiset säätiedot löydät osoitteesta http://www.urjalansanomat.fi/saa.