Ellin kesäjumpassa kuntoillaan joka keskiviikko heinäkuun loppuun saakka. Jumppa on sekoitus lihaskuntoharjoituksia, zumbaa, aerobicia ja tanssia.
ammattiopinnot, työssäoppiminen (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Kaksi ammattia yhdellä iskulla

Sini Ovaskainen

Kun Elli Rajala kolme vuotta sitten kävi 9. luokkaa Huhdin koulussa, hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä hän tekisi isona. Oppilaanohjaaja ehdotti kaksoistutkinnon opiskelua koulutuskeskus Tavastiassa. Ensi viikon perjantaina Elli valmistuu kahteen ammattiin, lähihoitajaksi ja liikunnanohjaajaksi.

Heti valmistumisensa jälkeen hän aloittaa kaksi uusien ammattiensa mukaista työtä: maanantaina alkavat työt Urjalan kotihoidossa ja keskiviikkona käynnistyy Urjalan urheilukentällä Urjalan naisvoimistelijoiden kesäjumppa.

Elli toteaa, että lähihoitajan ammatissa ei tarvitse töitä hakea, sillä työssäoppimispaikat kiinnittävät tulevat lähihoitajat palkkalistoilleen jo opiskeluaikana. Kesäjumppaa Elli ohjaa jo kolmatta vuotta.

Lue lisää 2.6.2016 lehdestä.