hämeen Heimoliitto, suomi 100 (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Hämeen Heimoliitto julkistaa Suomi 100 -kilpailun

Hämeen Heimoliitto ry julkistaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlien kunniaksi ja paikallisen kotiseutuhengen nostamiseksi ”Suomi vuonna 2017 – hämäläisin silmin” kaikille avoimen kuvataidetöiden suunnittelukilpailun ammattitaiteilijoita lukuun ottamatta.

Työt voivat olla piirroksia, valokuvia, kuvakollaaseja, maalauksia, käsitöitä, videoita.

Kilpailussa on omat sarjat lapsille, nuorille ja aikuisille. Saapuneista töistä järjestetään ensi vuonna kiertävä näyttely.

Hämeen Heimoliitto ry edistää kulttuurijärjestönä hämäläistä kulttuurin tuntemusta, vaalii paikallisperinnettä ja toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten kotiseutuyhdistysten kanssa Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Pirkanmaalla.