Pianisti Heini Kärkkäisen matkassa Urjalassa oli Ravelia.
Urjala Soikoon (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Urjala Soikoon! keräsi viitisensataa kuulijaa

Minna Mäkelä

Urjala Soikoon! -festivaali keräsi viikonvaihteessa kolmen päivän aikana viitisensataa musiikin ystävää Säätiötalolle ja Urjalan kirkkoon. Tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa, ja lisää on lupa odottaa jälleen ensi syksynä.

Lauantaina tunnelma tiivistyi iltakonsertissa tangon säveliin, kun Säätiötalolla soivat Piazzolla ja Toivo Kärjen unohtumattomat tangot verevinä sovituksina. Illassa oli mukana myös muusikko Mikko Helenius, jonka mahtava lauluääni sai yleisön ansaitusti innostumaan.

Aiemmin iltapäivällä kuultiin muun muassa tarina Vinosta Prinsessasta ja Beethovenia lounaskonsertissa.

Lue lisää Urjalan Sanomista 22.10.2015