Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Urjala soi lokakuussa

Minna Mäkelä
Urjala soikoon! järjestetään syksyllä toisen kerran, nyt lokakuussa syyskuun sijaan. Ohjelma on tiedossa ja lipunmyynti alkamassa. Klassisen musiikin ja ruuan lisäksi tällä kertaa tarjoillaan modernia tanssia. Urjalan Säätiötalolla esiintyy kahtena päivänä tanssitaiteilija Tuomo Railo.

Viime syksynä Säätiötalolla kuultiin muun muassa Mozartia. Viulisti Teemu Kupiainen, sellisti Jan-Erik Gustafsson, alttoviulisti Lilli Maijala sekä viulisti Anna-Liisa Bezrodny soittivat Urjala soikoon! -tapahtuman lounaskonsertissa. Kuva: Urjalan Sanomien arkisto/Minna Mäkelä

Minna Mäkelä
Urjala soikoon! järjestetään syksyllä toisen kerran, nyt lokakuussa syyskuun sijaan. Ohjelma on tiedossa ja lipunmyynti alkamassa. Klassisen musiikin ja ruuan lisäksi tällä kertaa tarjoillaan modernia tanssia. Urjalan Säätiötalolla esiintyy kahtena päivänä tanssitaiteilija Tuomo Railo.

Kolmipäiväisen festivaalin tapahtumat keskittyvät tänä vuonna Säätiötaloon.

Tapahtumassa on omaa ohjelmaa lapsille, ja ruuasta vastaa jälleen keittiömestari Markus Aremo.

Sunnuntaina tapahtuma päättyy Urjalan kirkossa virolaisen lauluyhtyeen konserttiin.

Lue lisää Urjalan Sanomista 9.7.2015