Yleinen Urjalan Ylläpito

Seurueen illanvietto loppui puukotukseen

Miestä puukotettiin toissayönä hengenvaarallisesti illanvieton aikana urjalalaisessa omakotitalossa.

Miestä puukotettiin toissayönä hengenvaarallisesti illanvieton aikana urjalalaisessa omakotitalossa.

Puukotukseen johtaneet tapahtumat käynnistyivät keskiviikkoiltana. Kahden naisen ja kolmen miehen seurue tapasi toisensa illan aikana Länsi-Suomessa, josta he ajelivat illan ja alkuyön aikana Urjalaan. Matkalla seurueen kyytiin otettiin vuonna 1949 syntynyt mies, joka ei ollut muulle seurueelle entuudestaan kovin tuttu.

Jo automatkalla syntyi jonkin verran sanaharkkaa miehen käytöksen vuoksi, mutta seurue saapui perille Urjalaan yhdessä. Asunnossa mies kuitenkin löi teräaseella toista seurueen jäsentä, vuonna 1954 syntynyttä miestä, teräaseella vatsaan.

Tapausta tutkiva Sisä-Suomen poliisi uskoo alkoholilla olleen osuutta asiaan. Suorittamiensa kuulustelujen perusteella poliisi esittää myöhemmin tänään epäiltyä vuonna 1949 syntynyttä miestä vangittavaksi. Uhrilla ei enää ole välitöntä hengenvaaraa.