Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Huhdin Siwa ryöstettiin

Poliisi etsii ryöstäjää, joka tunkeutui Huhdin Siwaan sunnuntaina illalla puoli yhdeksän jälkeen. Naamioitunut ryöstäjä sai mukaansa vähäisen summan rahaa. Poliisi kaipaa vihjeitä tekijästä, joka poistui paikalta henkilöautolla.

Olli Ristimäki
Poliisi etsii ryöstäjää, joka tunkeutui Huhdin Siwaan sunnuntaina illalla puoli yhdeksän jälkeen. Naamioitunut ryöstäjä sai mukaansa vähäisen summan rahaa. Poliisi kaipaa vihjeitä tekijästä, joka poistui paikalta henkilöautolla.

Huppariin ja kommandopipoon pukeutunut ryöstäjä tuli Huhdin Siwaan klo 20.40 ja vaati myyjältä rahaa. Myymälässä ei ollut silloin asiakkaita.

– Ehkä hän on odottanutkin että liike tyhjenee, siltä vähän vaikuttaisi, arvelee vanhempi konstaapeli Jukka Lehtinen Valkeakosken poliisista.

Tapausta tutkitaan tavallisena ryöstönä, joka viittaa siihen ettei ryöstäjä uhannut myyjää ampuna- tai teräaseella. Muuten poliisi on vielä vaitonainen tekotavasta ja ryöstäjän kayttämästä uhkauksesta.
Tekijä poistui paikalta henkilöautolla, tiedossa ei ole oliko autossa muita henkilöitä. Teko vaikuttaa tässä vaiheessa yksittäiseltä, eikä lahialueella ole tapahtunut muita tapaukseen liitettävissä olevia rikoksia.

Poliisi kaipaa yleisöltä ryöstöön liittyviä vihjeitä. Niitä voi soittaa virka-aikana Valkeakosken poliisiin numeroon 029 544 5877. Muuna aikana vihjeen voi jättää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi