Yleinen Urjalan Ylläpito

Partio kirjasi monta rötöstä

Poliisipartio pysäytti viime torstai-iltana 20.11 Kylmäkosken Haavistontiellä liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti ajo-oikeudeton, hieman alle 40-vuotias mies. Kyseessä oli paikkakuntalaisen kuljettajan kolmas kiinnijääminen kortitta ajosta vuoden sisään. 

Poliisipartio pysäytti viime torstai-iltana 20.11 Kylmäkosken Haavistontiellä liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti ajo-oikeudeton, hieman alle 40-vuotias mies. Kyseessä oli paikkakuntalaisen kuljettajan kolmas kiinnijääminen kortitta ajosta vuoden sisään. 

Miehelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille, joten häntä epäillään myös huumausaineen käyttörikoksesta.
Ajeluun liittyi myös liuta ajoneuvorikkomuksia, koska ajokiellossa olleessa autossa oli kiinni väärät rekisterikilvet, ja se oli määräaikaiskatsastamaton. Lisäksi ajoneuvoveroa oli maksamatta.
Autossa kiinni olleet väärät rekisteritunnukset oli irrotettu ja otettu käyttöön omin luvin, joten asiaa tutkitaan myös näpistyksenä.