Strategiatyön pohjaksi selvitettiin kyselyllä urjalalaisten näkemystä itsestään. On puhuttu paljon siitä, että jokainen paikkakuntalainen on Urjalan käyntikortti. Tältä käyntikortti kuntalaisten mielestä näyttää. Myös urjalalaisten arvoja kartoittettiin kyselyssä. Kuntalaisten arvoja kuvaavasta sanapilvestä luontokeskeisyys nousi ylivoimaisesti suosituimmaksi sanaksi. Seuraavaksi eniten kuntalaiset painottivat avoimuutta ja yhteisöllisyyttä.
kuntastrategia, Urjalan kunta Heli Lehtelä

Tulevaisuuden Urjalan halutaan kiteytyvän kolmen arvon ympärille

Virkamiesjohdon ja päättäjien alkuvuodesta aloittama Urjalan kunnan strategian kirkastamisen on jo luonnosvaiheessa. Pölyt on siis jo vähintäänkin pyyhitty edellisen vuonna 2020 valmistuneen strategian päältä ja ollaan tulossa kiillotusvaiheeseen.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.