Kortejärven kameroita käytetään jatkossa kahteen eri tarkoitukseen. Pyytäjien ja tutkimuksen tarpeet selvitettiin tiistaina. Etualalla pyyntiryhmäläiset Ari Anttila ja Heikki Yntälä. Taaempana keskellä pyyntiä koordinoiva Ilkka Järvinen sekä erikoistutkija Vesa Selonen.
helmi-hanke, vieraspetopyynti (muokattu 15.11.2021) Heli Lehtelä

Nyt tutkitaan kuinka Urjalan supikoirat osaavat käyttäytyä, tutkijat ja pyytäjät yhdistivät voimiaan Kortejärvellä

– Luulemme, että supikoira on meille tuttu eläin, mutta emme oikeasti tiedä sen elintavoista tarpeeksi. Emme edes luotettavasti osaa arvioida paljonko supikoiria on, totesi Turun yliopiston erikoistutkija, biologi Vesa Selonen tiistaina Kortejärvellä.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.