Kari-Petteri Kakko sanoo lapsenkaipuun näkyvän töissään. Nimeni on -teos huutaa ristillä. Kakko kertoo, ettei armeijassa ymmärtänyt, kun häntä kutsuttiin nimellä Kari Kakko. Etunimeen piti lisätä siitä puuttunut väliviiva. Taustalla teos Kaihomieli.
Kari-Petteri Kakko, Taiteilija, Välkkilän Hourula Minna Mäkelä

Välkkilässä vailla huolenpitoa olleesta talosta tuli taiteilijan sielun koti

Kari-Petteri Kakko tiesi seitsemän vuotta sitten tulleensa oikeaan paikkaan

Talossa ei edes humise, vaikka pönttöuuniin on tehty tulet. Ei kuulu yhtään mitään – pelkkää hiljaisuutta, jossa ei ole mitään painostavaa. Kari-Petteri Kakko istuu ikkunan eteen sijoitetulla sohvalla ilmeisen hyväntuulisena.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.