uudistus Heli Lehtelä

Paikallislehti uudistui – uudet verkkosivut palvelevat monipuolisempina ja modernimpina

Katselet Urjalan Sanomien täysin upouusia verkkosivuja, joiden eteen on syksyn mittaan huhkittu urakalla töitä. Uutta ovat ilme, värit sekä jotkin uudet toiminnot, jotka tältä verkkosivulta löytyvät.

Uudistuksen myötä päivittyvät myös toimintatapamme: Urjalan Sanomat muuttuu kerran viikossa ilmestyvästä lehdestä verkkopalvelussa seitsemänä päivänä viikossa ilmestyväksi lehdeksi. Tulemme siis tarjoamaan aiempaa monipuolisemmin sisältöjä verkkosivuillamme: tekstin lisäksi liikkuvaa kuvaa ja ääntä.

Verkkosivusto on jatkossa paikka, jossa julkaistaan sisältöjä aiempaa tiheämmin sekä vuoden jokaisena päivänä.

Paperilehti saa oman uuden visuaalisen ilmeensä vuoden vaihteen jälkeen, ja se saapuu kyllä jatkossakin postilaatikoihin torstaisin – ja vieläpä aiempaakin muhkeampana lukupakettina. Paperilehti tulee keräämään yhteen parhaan kattauksemme viikon uutisista, ilmiöistä ja puheenaiheista

Tervetuloa uudistuneen paikallislehden pariin!