Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Somereportterit raportoivat Urjalan kesästä


Somereportterit Roosa Laine ja Inka Taipale.

Marjo Alste

Urjalan kunnan somereportterit päivittävät tänäkin kesänä sosiaaliseen mediaan julkaisuja kesäisestä Urjalasta. Ympärivuotisina nuorisotoimen somereporttereina toimivat urjalalaiset nuoret: 15-vuotias Inka Taipale sekä 13-vuotiaat Roosa Laine, Siiri Pohjamies ja Juuso Oksanen.

Somereportteri-toiminta alkoi vuonna 2018 ja on osa perusnuorisotyötä. Tarkoituksena somereporttereilla on tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä tehdä samalla Urjalaa näkyväksi nuorten näkökulmasta ja positiivisessa mielessä.
– Päivitämme kuulumisia Instagram-palveluun, esimerkiksi nyt teimme sinne jätskihaasteen, Roosa ja Inka kertovat.

Nuorten päivityksiä näkee Urjalan kunnan nuorisotoimen Instagramista nimimerkillä @nuortenurjala.

Lue lisää Urjalan Sanomista 25.6.2020 tai jo keskiviikkona kello 19 alkaen digilehdestä!