Somereportterit Roosa Laine ja Inka Taipale.
nuorten urjala, Sosiaalinen media (muokattu 4.8. 20:07) Urjalan Ylläpito

Somereportterit raportoivat Urjalan kesästä

Marjo Alste

Urjalan kunnan somereportterit päivittävät tänäkin kesänä sosiaaliseen mediaan julkaisuja kesäisestä Urjalasta. Ympärivuotisina nuorisotoimen somereporttereina toimivat urjalalaiset nuoret: 15-vuotias Inka Taipale sekä 13-vuotiaat Roosa Laine, Siiri Pohjamies ja Juuso Oksanen.

Somereportteri-toiminta alkoi vuonna 2018 ja on osa perusnuorisotyötä. Tarkoituksena somereporttereilla on tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä tehdä samalla Urjalaa näkyväksi nuorten näkökulmasta ja positiivisessa mielessä.
– Päivitämme kuulumisia Instagram-palveluun, esimerkiksi nyt teimme sinne jätskihaasteen, Roosa ja Inka kertovat.

Nuorten päivityksiä näkee Urjalan kunnan nuorisotoimen Instagramista nimimerkillä @nuortenurjala.

Lue lisää Urjalan Sanomista 25.6.2020 tai jo keskiviikkona kello 19 alkaen digilehdestä!