Elinkeinoasiamies Satu Sarin iloitsee Urjalan saamasta positiivisesta julkisuudesta.
Matkailu, Sosiaalinen media (muokattu 1.8. 16:17) Urjalan Sanomat

Urjala hyödynsi heti Madventures-julkisuuden somessa

Heli Mustonen

Urjalan elinkeinoasiamies Satu Sarin iloitsee, että Madventures-sarjasta tuttu seikkailijakaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat nimenneet Taikayöntien yhdeksi Suomen kauneimmista maisemareiteistä.

Rantala ja Milonoff julkaisivat lokakuussa kotimaanmatkailuaiheisen uutuuskirjan Madventures Suomi. Matkaopas (Johnny Kniga).

Kunta hyödynsi Madventures-julkisuutta mainitsemalla tunnustuksesta heti kunnan matkailusivuston eli Visit Urjalan sosiaalisen median kanavissa.

– Tällaisesta on matkailullisesti ja tunnettuuden lisäämisen näkökulmista hyötyä. Laajempaa markkinoinnillista hyödyntämistä kuin vain some- ja nettinäkyvyyttä, mietimme sitäkin, Satu Sarin sanoo.

– Ollaan kyllä ansiokkaassa seurassa. Iloitsen, että Madventureskin on osannut nauttia meidän hienoista maaseutumaisemista.

Mitenkään ensi kertaa Urjala ei onneksi tällaista julkisuutta saa. Esimerkiksi elokuvissa on tarvittu Urjalan maisemia elinkeinoasiamiehen muistin mukaan jo 1940-luvulta lähtien.

– Jo nimittäin vuosikymmeniä taaksepäin Urjalassa kuvattiin elokuvaa Lellan juhlatilassa. Ja nythän elokuvateattereissa parhaillaan esitettävää Metsäjätti-elokuvaa kuvattiin Urjalassa.

– Samoin Urjalan Makeistukku on ollut radio-ohjelmissa ilman omaa aloitetta kuten myös vaikkapa Nuutajärvi. Kyllähän meillä näitä kiinnostavia kohteita onneksi riittää, Satu Sarin iloitsee.