Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kauppa-apu vetää taas, tarjolla myös jumppavinkkejä

 

Kauppakasseja oli taas lastattaviksi torstaina.

Heli Lehtelä

– Nyt on taas hyvin tilauksia ja homma pyörii vanhaan malliin, mutta alkuviikko oli täysin kuollut, kertoi Suvi-Päivi Lahma-Rautaneva lastatessaan torstaina puolen päivän aikaan kauppakasseja autoihin K-market Marin lastauslauturilla  Tiina Pulakan kanssa.

Urjalan kunnan tarjoama asiointiapu on ilmaista poikkeustilan aikana yli 70-vuotiaille ja riskiryhmille. Toimituksia tehdään koko kunnan alueelle. Hyvin käytiin lähtenyt apu tyrehtyi hetkellisesti Akaan kaupungin Urjalaankin lähettämän tiedotteen jälkeen. Tiedotteessa kerrottin Akaan kaupungin asiointiavusta, joka on maksullista, eikä koske Urjalaa.

Ostosten lisäksi kasseista löytyy tänään muunkinlaista mielen ja ruumiin ravintoa.

– Kauppakasseihin laitetaan tänään myös jumppavinkkejä, kertoi Urjalan kunnan liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo Jäärni.