Huoneistossa aloitettiin palon sammutuksen jälkeen jälkiraivaus.
rakennuspalo (muokattu 13.8.2022) Urjalan Ylläpito

Rivitaloasunnossa tulipalo Nuutajärvellä

Marjo Alste

Nuutajärven Halkotarhantiellä syttyi keskiviikkona aamupäivällä rakennuspalo, kun rivitalohuoneiston asunto syttyi palamaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta hieman puoli kymmenen jälkeen aamulla.

Makuuhuoneesta alkunsa saanut palo oli syttynyt ilmeisesti sähkölaiteviasta. Palo ei päässyt leviämään rivitalon muihin huoneistoihin.
– Ensimmäisenä paikalla ollut Nuutajärven VPK sai palon haltuunsa nopeasti. Asunnossa oli palohetkellä kaksi henkilöä, jotka pelastautuivat omatoimisesti, päivystävä palomestari Heikki Havukainen kertoo.

Paikalla kohteessa oli lähialueen vapaaehtoisia palokuntia sekä pelastuslaitoksen Toijalan yksikkö. Lisäksi ensihoitohenkilökunta kävi tarkistamassa huoneistossa palohetkellä olleiden kunnon. Huoneiston makuuhuone kärsi palossa vahinkoja, mutta muu asunto säilyi oleskelukelvollisena. Kohteessa aloitettiin jälkiraivaus.