Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Hyväntuulinen aamupäivä Säätiötalolla

Minna Mäkelä
Pentinkulman päivät jatkuivat Säätiötalon keskiviikkona illalla täyttäneen Eroottisten runojen iltamien jälkeen torstaina aamupäivällä Merja Larivaaran ja Anna-Liisa Väkeväisen Seniorisopalla. Tarjolla oli musiikkia ja tarinoita sekä broilerisoppaa letkeässä hengessä +65-vuotiaille.

Merja Larivaara ja Anna-Liisa Väkeväinen olivat torstaina harmonikkoineen tangon pyörteissä.

Minna Mäkelä
Pentinkulman päivät jatkuivat Säätiötalon keskiviikkona illalla täyttäneen Eroottisten runojen iltamien jälkeen torstaina aamupäivällä Merja Larivaaran ja Anna-Liisa Väkeväisen Seniorisopalla. Tarjolla oli musiikkia ja tarinoita sekä broilerisoppaa letkeässä hengessä +65-vuotiaille.

Näyttelijänä tunnettu Merja Larivaara musioi yhdessä harmonikkataiteilija Anna-Liisa Väkeväisen kanssa siihen malliin, että monella jalka vipatti ja Unohtumattoman Elmerin kertosäkeeseen oli helppo yhtyä.

Lue lisää Urjalan Sanomista 8.8.2019 tai jo keskiviiikkona digilehdestä kello 19 alkaen!