Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Sini Ovaskainen
Viime äitienpäivänä hyvinkääläinen Juha Tiirikkala oli perheineen Kehrolla tervehtimässä äitiään. Paluumatka kotiin loppui lyhyeen, sillä reilun kilometrin ajettuaan Tiirikkala näki eräästä pihasta nousevan savupatsaan. Hän parkkeerasi oitis autonsa tien varteen ja juoksi palopaikalle.

Viime keväänä Simo Fält piti puutarhaletkun avulla liekkejä loitolla naapurinsa asuintalosta siihen saakka, kunnes palokunta ehti hätiin.

Sini Ovaskainen
Viime äitienpäivänä hyvinkääläinen Juha Tiirikkala oli perheineen Kehrolla tervehtimässä äitiään. Paluumatka kotiin loppui lyhyeen, sillä reilun kilometrin ajettuaan Tiirikkala näki eräästä pihasta nousevan savupatsaan. Hän parkkeerasi oitis autonsa tien varteen ja juoksi palopaikalle.

Noin puolen kilometrin päässä asuva Simo Fält kertoi olleensa talojen välisellä pellolla juttelemassa toisen naapurin kanssa, kun hän huomasi sankan savun nousevan naapurin pihasta. Hän tuumasi juttukaverilleen, että tuollainen ei grillistä lähde eikä rutikuiva keli oikein lehtien polttoonkaan sovi, joten parempi mennä katsomaan.

Maanantaina Pirkanmaan pelastuslaitos palkitsi Simo Fältin ja Juha Tiirikkalan suurvahingolta säästäneestä alkusammutustyöstä.

Lue lisää tapahtuneesta 13.12.2018 lehdestä tai jo tänään klo 19 digilehdestä!