Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Urjalalaisvahvistus depytoi improareenoilla

Heli Lehtelä
Kolmipäinen merenelävä huojuu edestakaisin aallokossa ja esittää laulaen tulkintansa puhelinmyyjistä.

Tuukka Saaresta on kasvanut monipuolinen teatterintekijä, jolla on kokemusta niin käsikirjoitetusta näytelmästä kuin improvisaatiostakin.

Heli Lehtelä
Kolmipäinen merenelävä huojuu edestakaisin aallokossa ja esittää laulaen tulkintansa puhelinmyyjistä.

– Pulipulipuli. Tulitulituli, laulaa oikeanpuolimmaista päätä esittävä laukeelalainen Tuukka Saari.

Lauantai-ilta Forssan teatterissa täyttyi nokkelista sanaleikeistä ja hilpeästä tunnelmasta. Improvisaatioryhmä Neljäs seinä juhli viimeisen juhlanäytöksen myötä kymmenvuotista taivaltaan. Kahdeksantoistavuotias Saari on ollut porukassa mukana suurin piirtein puolitoista vuotta.

– Tuukka on solahtanut mukaan kuin hauki kaislikkoon! Tuukan fyysisyys ja rohkeat avaukset tuovat todella räjähtävää energiaa ja uusia suuntia kohtauksiin, biiseihin ja peleihin. Tuukalla on myös upea ääni kun hän uskaltaa lähteä mukaan lauluihin. Kyllä hattu nousee suoritukselle, toteaa ryhmässä alusta saakka vaikuttanut Markus Kaustell.

– Kyllähän esiintyminen aina jännittää, mutta ei hävetä enää jälkeenpäin, kertoo Tuukka Saari kuvaillessaan tunnelmia ennen improvisaatioteatterinäytöksiä.

Jännitys ei välittynyt katsomoon. Saari heittäytyi ja hoksasi kuin vanha tekijä.

Lue lisää Urjalan Sanomien kevätlehdestä 26.4. tai digilehdestä jo ke klo 19 alkaen. Didilehdestä voit myös katsoa videonäytteen Saaren taidoista!