Yhtenäiskoulun käytävällä on kaikupohjaa kunnon revittelyllekin.
musiikki, nuoret (muokattu 16.9.2022) Urjalan Ylläpito

Kaarlo ja Kitarakopla matkalla tähtiin

Heli Lehtelä

– Yhdessä soittamisesta musiikkiin tulee syvyyttä ja elementtiä. Kitara on kuitenkin soittimena aika hiljainen. Kun soinnun on näpännyt kerran, sitä ei saa enää voimakkaammaksi. Pitkiä ääniä on myös vaikea tehdä, kertoo Kaarlo Tiili.

Urjalalainen Kaarlo kuuluu Forssan Kitarakopla -nimiseen porukkaan, joka lunasti menolipun Mikkeliin toukokuun lopulle Nuori Kulttuuri Sounds 2018 -kilpailun valtakunnalliseen finaaliin. Ryhmän muut jäsenet ovat tammelalainen Veeti Yrjölä ja forssalainen Emmi Väänänen.

Kitarakopla teki tuomaristoon vaikutuksen Urjalan yhtenäiskoululla Pirkanmaan aluekarsinnassa soittamalla Metallican Nothing Else Mattersin sekä Vivaldin Grosso-konserton. Kaarlo kertoo arvostaneensa erityisesti tuomaristolta Tero-Pekka Henelliltä, Tero Kaariolta sekä Sami ”Sammy” Tammiselta saatua palautetta.
– Ei siihen raatiin turhia ukkoja valita.

Lue lisää Urjalan Sanomista 22.3. tai digilehdestä jo ke 21.3. klo 19.