Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Urjalalaista revittelyä elokuvajuhlilla

Iiro-Pekka Airola
Oletko saanut leffasi esitettäväksi Suomen toiseksi suurimpaan elokuvateatteriin? Harva meistä on, mutta Urjalan Aseman koululaiset Aleksi Seppälä ja Ilmari Leino voivat nyt nostaa tässä kohtaa kätensä ylös.

Opettaja Mirkka Suhonen näytti Ilmari Leinolle ja Aleksi Seppälälle, miltä hetkeä aiemmin kuvattu kohtaus näytti. Ilmari toimi kohtauksessa äänittäjänä, Aleksi näyttelijänä.

Iiro-Pekka Airola
Oletko saanut leffasi esitettäväksi Suomen toiseksi suurimpaan elokuvateatteriin? Harva meistä on, mutta Urjalan Aseman koululaiset Aleksi Seppälä ja Ilmari Leino voivat nyt nostaa tässä kohtaa kätensä ylös.

Pojat osallistuivat Valveen elokuvakoulun mestarikurssille, joka pidettiin Tampereen mediakoululla Pyynikillä.

Kurssilaiset käsikirjoittivat, kuvasivat ja editoivat elokuvaopettaja Mirkka Suhosen johdolla lyhytelokuvan, joka esitettiin viime viikon lauantaina isolta kankaalta. Eikä missä tahansa paikassa, vaan Tampereen elokuvateatteri Plevnan viitossalissa. Näytös oli osa Tampereen elokuvajuhlia.

Aleksi Seppälä esitti elokuvan päähenkilöä, joka hurvitteli Kanariansaarilla.

Lue lisää Urjalan Sanomista 15.3. tai digilehdestä jo keskiviikkona 14.3. klo 19.